2789
عنوان

به مامانش نگفت

220 بازدید | 24 پست

دیشب با اینکه اصرار کردم به مامانش بگه تو رابطه ایم نگفت.گفت اصلا نمیشه بگم و اومدم مقدمه چینی کنم فقط گفتم دختر و پسر مکمل هم اند اعصاب مامانم خرد شده . منم گفتم تو اگه الان نری بگی بعد هم نمیری

منم نمیخوام به بازی گرفته بشم گفت حالا که اینجوره به تمام مقدسات قسم که هیچوقت نمیرم بگم

منم گفتم پس منم وقتم هدر نمیدم و میرم بقیه رکوئست ها رو جواب میدم بعد بم گفت هر غلطی میخوای بکن

گفتم واقعا این قدر فاقد اهمیت هست برات؟

فقط من جدی گرفتم پس

بعد گفت عزیزم چرا درک نمیکنی؟

من خودم ۳ روزه مریضم نمیتونم غذا بخورم حالت تهوع دارم همه اش . بعد میای میگی میخوام با پسرای دیگه برم دیت؟ من فقط ازت میخوام عاقلانه رفتار کنی هیچی دیگه نمیخوام

چیکار کنم باهاش؟💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چون قصد ندارع باهات ازدواجکنه

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

اخه بدیش اینه صبحش دعوامون شده بود حتی نمیزاره برمنه منو معرفی میکنه نه میزاره برم از زندگیش

گذاشتت تو آب نمک

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

من ۱۸ /۱۹اون ۲۵من میدونم سنم کمه و نمیخوام ازدواج کنم الان فقط میخواستم به بازی نگیره منو برای همین ...

اینکه به مامانش بگه هم دلیل بر این نمیشه ک به بازی نگیرتت خودتو انقد کوچبک نکن با اصرار رو این قضیه بالاخره بعد چند ماه ک بگذره خودت متوجه میشی هدفش چیه یا بهش مستقیم بگو من رابطه هدفمند میخوام و این خیلی خوبه نشون میده چقدر برای خودت ارزش قائلی اگر دیدی هدفاتون از رابطه مثل هم نیست تمومش کن

آخه منم با همسرم دوست بودم تا یکسال به خانوادش چیزی نمیگفت منم مشکل مشابه شمارو داشتم

خوشبخت شین:((

ولی من احساس میکنم میخواد به بازی بگیره برای همین میخوام تضمین باشه...

دقیقا فقط میخواد به بازی بگیردتزیر ۲۱ سال همه به دخترا فقط به چشم کیس واسه گول زدن نگاه میکنن نه بیش ...

من نمیخوام ازدواج کنم اصلا الان فقط میخواستم به بازی گرفته نشم مثلا ۳ یا ۴ سال تو رابطه بمونیم با اطلاع خانواده ها...

حواسم به درسم هست اونم زیاد بهم میگه به درست توجه کن و اینا😂