2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرغ هارو بشور کامل بپیچ لای فویل 

کف قبلمه نمک بریز کامل مرغها ی فویلی رو بزار رو نمیک در قابلمه رو ببند بزار  2 ساعت با شعله کم

عالیییییییییی میشه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

مثلا قیمه بهدمجون رو من مرغ رو اول تو رو غن سرخ میکنم دوو طرفشو بعد نمک و  زعفر،ون میز‌نم بعد پیاز داغ بعد رب و اب و ....بعد لپه....بعد که پخت بادمحون رو اضافه میکنم و میزارم جا بیفته یه ذره دارچین و فلفل سبزم خوشمزه ترش میکنه

من مرغ رو اول با کره و روغن و زعفران حسابی سرخ میکنم. بعد پیاز داغ میکنم و نمک فلفل زردچوبه میزنم و رب و مرغ ها رو تفت میدم و آب یا گالینا بلانکا میریزم عالی میشه. میزارم آبش غلیظ بشه. 


هر وقت خدا بخواد مامان میشم

مرغ و پیاز و تفت میدم. بعد یکم فلفل دلمه و هویجم میریزم.ادویه زردچوبه و پودرپیاز و زنجفیل میزنم. یه گاهی آب و رب همون اول اضافه میکنم.یه گاهی آخر کار که پخت . در هردوصورت دوست ندارم. به شوهرم گفتم دیگه مرغ نخره. چندباره هربار هوس میکنم از بیرون سفارش میدیم. عاشق مرغم ولی نمیتونم بپزم  

با پیاز داغ سرخش کن کمی کره اضافه کن هویج حلقه8 کنه زعفرون و تخم گشنیز اصافه کن حتمن مزش خوب میشه نمک هم اول خت اصافه کنه وقتی هم مرغ میذاری بپزه بذار با اب خودش بپزه هر وقت ابش تموم شد یکم اب اضافهکن

من مرغ رو اول با کره و روغن و زعفران سرخ میکنم. بعد پیاز داغ میکنم و نمک فلفل زردچوبه میزنم و رب و م ...

منم ازش درست میکنم خداکنه به این خوبی شه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
من مرغ رو اول با کره و روغن و زعفران سرخ میکنم. بعد پیاز داغ میکنم و نمک فلفل زردچوبه میزنم و رب و م ...

ظرفهات چیه خیلی خوشگلن 

چه مارکیه از کجا خریدی؟

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792