مثلا قیمه بهدمجون رو من مرغ رو اول تو رو غن سرخ میکنم دوو طرفشو بعد نمک و زعفر،ون میزنم بعد پیاز داغ بعد رب و اب و ....بعد لپه....بعد که پخت بادمحون رو اضافه میکنم و میزارم جا بیفته یه ذره دارچین و فلفل سبزم خوشمزه ترش میکنه
من مرغ رو اول با کره و روغن و زعفران حسابی سرخ میکنم. بعد پیاز داغ میکنم و نمک فلفل زردچوبه میزنم و رب و مرغ ها رو تفت میدم و آب یا گالینا بلانکا میریزم عالی میشه. میزارم آبش غلیظ بشه.
مرغ و پیاز و تفت میدم. بعد یکم فلفل دلمه و هویجم میریزم.ادویه زردچوبه و پودرپیاز و زنجفیل میزنم. یه گاهی آب و رب همون اول اضافه میکنم.یه گاهی آخر کار که پخت . در هردوصورت دوست ندارم. به شوهرم گفتم دیگه مرغ نخره. چندباره هربار هوس میکنم از بیرون سفارش میدیم. عاشق مرغم ولی نمیتونم بپزم
با پیاز داغ سرخش کن کمی کره اضافه کن هویج حلقه8 کنه زعفرون و تخم گشنیز اصافه کن حتمن مزش خوب میشه نمک هم اول خت اصافه کنه وقتی هم مرغ میذاری بپزه بذار با اب خودش بپزه هر وقت ابش تموم شد یکم اب اضافهکن