2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجردم و اشپزی بلد نیستم اصلا فقط دوتا غذا بلدم که یکیش مرغه،اول خیلی کم مرغ ها رو سرخ میکنم،بعد پیازو سرخ میکنم،بعد بهش ادپیه و زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد مرغارو میذارم توش بعد بهش یکی یا دوتا الو ترش خشک میندازم(الو بخارا نه،الو قرمز خشک) بعد یکم زعفران میریزم یه ذره اب تا بپزه،اگه مرغ تازه باشه خودش اب میندازه که اصلا اب نمیریزم،اگه الو هم نباشه یه قاشق کوچیک رب انار ترش میریزم،رب گوجه نمیریزیم بد میشه مگه اینکه سس جدا درست کنی،اگه رب انار ترش دوست نداری میتونی از رب ملس استفاده کنی اما من طمع شیرین دوست ندارم

کف قابلمه هیچ اب یا روغن نباشه ؟ نمی سوزه ؟ بعد مرغ طعم دار بکنیم یا نه 

نه هیچی فقط نمک کف قابلمه

مثل تنور میشه

مرغ رو خوب بپیچی تو فویل روغنش درنیاد نمیسوزه 

در قابلمه هم بسته باشه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
برای اینکه مرغ خوب بپزه چقدر زمان لازمه ؟    

اگه تازه باشه یه ساعته میپزه درغیر اینصورت یک ساعتونیم تا دوساعت

ببین نیخای خوشمزه بشه اخر کار ازسسش خارج کن ، ته تابه زعفرونو کمی روغن وابلیمو بریز ومرغوداخلش سرخ کن هردوطرفشو 

دوطرف مرغو با نمک بپاش

عالی میشه یبار امتحان کن 

منم عاشق مرغم😊

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

یه سس خوشمزه هم درست میکنم مرغ که کاملا پخت و ابش کم شد (به اندازه دلخواهم) این سسو میریزم تو قابلمه و واقعا خوش طعم میشه

پیاز داغ+سیر+فلفل دلمه+هویج+پودر فلفل قرمز+زردچوبه+زعفرون+اویشن+نمک 

از هر کدوم یه کمی میریزم طوری که اصلا معلوم نیست ادویش چیه و فقط عطر و طعم خوبی میده 

خیلی خوشمزه و لذیذ میشه مرغش.

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

مرغ رو تیکه های کوچیک ببر بعد با پیاز خلالی زعفرون نمک و یه قاشق سس مایونز و کمی ابلیمو بذار چن ساعت بمونه بعد بذار تو سیخ چوبی و بچین تو تابه رژیمی پیاز خلالی ها رو هم بچین روش یه قالب کره هم بندار داخل تابه  و درشو ببند تا 45دقیقه بعد پخته است بد برگردون تا طرف دیگه هم سرخ بشه 

محتاجم به دعا

مرغ رو نمک بزن و اول تو روغن سرخ کن بذار کنار بعد یه پیاز رنده کن و سرخ کن هویج حلقه شده و دوسه تا حبه سیر بزن نمک فلفل سیاه زردچوبه و چوب دارچین و کمی رب خوب که سرخ شد مرغها رو بچین و دولیوان اب جوش بریز اول شعله رو متوسط کن بعد نیم ساعتی کم کن کمی ابلیمو یا ابغوره بزن و دست اخر هم پودر زعفرون 

محتاجم به دعا

اگر بدون سرخ کردن مرغ رو بپزی هرچی ضخم و مزه بد داره توی اب مرغت میمونه و خیلی خوشمزه  و خوش رنگ نمیشه

یا اول کاملا مرغتو سرخ کن که ضخمش از بین بره و بعد با اب بپز

یا یه کمی تو اب بپز و ابشو خالی کن و سرخش کن و دوباره با اب بزار بپزه (این روش خوشمزه تر میشه)

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

مرغاتو نمک و فلفل سیاه بزن و جدا سرخ کن! بعدش تو قابلمه پیاز سرخ کن و زردچوبه و رب و نمک بزن و دو سه لیوان آب بریز و وقتی جوشید و یکم غلیظ شد مرغای سرخ شدتو بریز توش و یکم آبلیمو و آخرای پختش که میخوای خاموش کنی یکم زعفرون بریز توش! 

یه مدل دیگه هم مرغ دودیه که خیلییییی خوشمزه میشه و هر کی خورده کلی حال کرده😊

مرغاتو همچنان نمک و فلفل سیاه بزن و اگه وقت داشنی بذار یه مدت بمونه ولی اگه عجله ای بود هم مشکل خاصی به وجود نمیاره!

تو روغن زیاد حسابی سرخشون کن و بپز، بعدش تو یه قابلمه پیاز داغ فراوون درست کن و دو سه قاشق سس مایونز بزن و زعفرون دم کن بریز توش و یه لیوان آب بریز وقتی جوشید مرغاتو که تو روغن سرخ و پخته شده بریز تو سست و بذار جابیفته! درآخر یه تیکه ذغال رو بذار رو آتیش گر که گرفت بذارش تو یه پیاله ی استیل ترجیحا! و بذارش توی قابلمه روی مرغا و دو سه قطره روغن بریز روش تا دود کنه و زود در قابلمه رو ببند! دو سه دیقه بعد درش بیار ذغال رو! با چلو و گوجه سرو شه مزه ی جوجه میده

اتفاقا نهار امروزم که آوردم اداره مرغ و برنج بود. کاش عکس می گرفتم میزاشتم. همه رو تندی خوردم. برای تنوع یکم خلال پسته بادوم هم ریختم روش.‌تو فر که میره گرم شه خلال ها یکم نرم میشن.البته من همیشه با زرشک تفت میدم و زعفران.

هر وقت خدا بخواد مامان میشم

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....