2777
2789

من مرغ رو واسه زرشك پلو اينجور ميپزم خوب ميشه

اول يه پياز كوچيك رو رنده ميكنم ميزارم تو روغن توماهيتابه بزرگ

يه كم كه أبش جمع شد بهش يكي دو تا قاشق رب ميزنم

با هم تفت ميدم

بهد بهش نمك و فلفل سياه اضافه ميكنم

يه نصف ليمو ميچكونم توش

مرفا رو تيكه تيكه تفت ميدم با سسه

بعد خيلي كم أب اضافه ميكنم تو ماهيتابه قدر يه استكان

يه چوب دارچين ميندازم

اگه خيلي خواستي حال كني يه كم زعفرون

بزار أروم أروم بپزه

سيسش خيلي خوشمزه ميشه

مرغاتو با پیاز تفت بده زردچوبه و فلفل و نمک بزن یکمم زیره سباه آسیاب شده بریز و آبم بریز بزار آب پز شه بعد زعفرون جدا دم بده ، وقتی مرغات آب پز شد سرخشون کن بعد یه ماهیتابه جدا بردار و آب مرغاتو بریز داخلشون آبلیمو و زعفرونم بریز تو آب مرغات حالا مرغای سرخ شدتو برار داخلش زیرشم کم کن تا خوب مزه بگیرن 

میشه واسه نیتم یه صلوات بفرستید ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ هارو بشور کامل بپیچ لای فویل  کف قبلمه نمک بریز کامل مرغها ی فویلی رو بزار رو نمیک در قابل ...

کف قابلمه هیچ اب یا روغن نباشه ؟ نمی سوزه ؟ بعد مرغ طعم دار بکنیم یا نه 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

مرغتو بزار تو قابلمه اب بریز روش سیر و پیاز حلقه کن تو اب مرغت بزار یه یک ربع تا نیم ساعتی بجوشه و بعدش اب مرغو خالی کن مرغو بزار تو ابکش(اینطوری تموم ضخم و طعم و بو و تلخی مرغ خالی میشه و از بین میره) و بعدشم با کره و زعفرون تفتش بده و اب بریز روشو بزار بپزه واسه طعمشم نمک و رب و .. اضافه کن   

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
ممنونم از دستورایی که گذاشتین امتحان میکنم خداکنه خوب بشه.دیگه طاقت شکست ندارم    

دستور منو امتحان کن مزه زعفران میره به خوردش عالی میشه. اصلا هم زعفران نمی سوزه. 

هر وقت خدا بخواد مامان میشم