2777
2789
عنوان

به پدر شوهرم توپیدم بد جور

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 71 پست

استارتر حالا عصبانی بودی یچیزی گفتی

یکی از فامیلای شوهرم به شوهرش گفته برو خرید یه روز دیر رفته بعد این زنه هرچی خریدکرده رو از طبقه سوم پرت کرده پایین

چنتا کیسه برنج قوطی های رب لپه و .....

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع عشق حال به پدر شوهرت زنگ میزنی بگی دیشب بما خیلی خوش گذشت دمت گرمچه ربطی به پدر شوهر داره ..دوت ...

اخه تو بارداریم خریدای خونمو اون بنده خدا می‌کرد خودم گفتم خرید نکن داره بار زندگیشو رو دوش شما میذاره بذار خودش کارا و خریداری انجام بده برا همین زنگش زدم 

اخه گفت تو معتادش کردی تقصیر تویه درصورتی که میدونه پسرش بی مسئولیته

خب شما اعتیاد اونو کوبیدی صورتش اونم از حرصش اینو گفته دیگه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

خوبه منم اینکارو کنم 🤩🤩

نه اصلا این کارو نکن

اونا رفتن پلیس صدا کردن اومد صورت جلسه کرد

زنه هم شوهره رو سیلی زده بوده از خونه پرت کرده بود بیرون

الان رفتن برای طلاق

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.

شما با موضعی به نام حریم زندگی آشنایی داری؟

فکر میکردم زن و مردی که صاحب بچه میشن حداقل اونقدری به بلوغ رسیده باشن که مشکلاتشون رو بین خودشون حل کنن

مگه مهدکودکه که بری به خاله بگی فلانی اذیتم کرد دستم اوف شد!!!

درضمن، شما بسیار کار نسنجیده و چیپی انجام دادی که بخاطر بی مسئولیتی همسرت به پدرشوهرت پریدی و اونو وارد بحث زن و شوهری خودتون کردی

شما اگه به فکر گرسنگی بچه ت هستی میرفتی یه سوپری نزدیک ۴ قلم جنس میگرفتی که یکی دوروزتون رو پوشش بده تا ماشین همسرت درست بشه

نه اصلا این کارو نکناونا رفتن پلیس صدا کردن اومد صورت جلسه کردزنه هم شوهره رو سیلی زده بوده از خونه ...

نه بابا الان که به پدر شوهرم توپیدم ناراحتم بچه ها ولی زنگ زد پدر شوهرم ازم معذرت خواهی کردا منم ازش معذرت خواهی کردم ولی دیگه نمی دونم چی میشه

اول گفت بچم معتاد شه تقصیر تویه تو معتادش کردی بعد من اعتیادشو به روش آوردم

خب شما گفتی معتاد شده آخه چه ربطی داشت؟ اونم عصبی شده دسگه خنده داره به خدا چند سالتونه؟ 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چیزی به اسم رمز دوم ندارین سفارش بدی؟؟؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
و منی که هیچ وقت مشکلاتم رو هیچ کس نفهمید و بازگو نکردم یا من خیلی تو خودمم یا شما خیلیانتظار داری ا ...

۱۳ سال به هیشکی هیچی نگفتم داره بد و بدتر میشه هرروز پکیج ک خراب شده بود آب گرم نداشتیم میکفتم درست کن میگفت به من چه به تعمیر کار زنگ زدم نمیاد منم گفتم یکی دیکه زنگ بزن میکه نه این کارش خوبه ۱ ماه با قابلمه ۲ تا بچمو حمام کردم 

منم بغض کردم زنگ زدم پدر شوهرم گفتم ببین پسرت چیکار می کنه گفتم نکنه معتاد شده نسبت به زن و بچش بیخی ...

تو زنگ زدی داشتی درد و دل میکردی پدر شوهرت چه حرفای بی ربطی گفته به جای دلجویی و بزرگی کردن. ولی کاشکی شماام اعتیاد اش رو به روش نمی آوردی حالا دیگه گذشته 

ولی من هیچ وقت هیچ وقت مسائل زندگی مو ب خانواده شوهرم نمیگم حل اش نمیکنن که هیچ دردسر برام درست میکنن.