2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم چون شما خواستید ک‌اون بچه ها بیان و مسئولشون هستید ب امید خدا بهترشو بعدا میخری عزیزدلم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

ﻣﺎﺩﺭﻡ ...

ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﯼ ﺑﻮﺩ

ﺑﺎ ﺯﻧﺒﯿﻠﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻣﻌﺠﺰﻩ ...

ﯾﺎﺩﻡ ﻧﻤﯽ ﺭﻭﺩ

ﺩﺭ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﻮﺯِ ﺯﻣﺴﺘﺎﻧﯽ

ﺍﻟﻨﮕﻮﯾﺶ ﺭﺍ، ﺑﻪ ﺑﺨﺎﺭﯼ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﮐﺮﺩ!

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

آره عزیزم بفروش هیچی مهمتر از سلامتیه بچه هات نیست

نکه نداشته باشنا ولی بچه ها قدیمی شده برا پارساله خوشم نمیاد بچه ژنده بپوشه در ضمن شوهرم ۲۰۰ملیون پول داشت قبلا داد دوتا سکه خرید یعنی من ۲۰تومنی که خودم داشتمم دادم تا بخره پشیمون شدم چون پول لباس بچه عا بود

من چنین کاری نمی‌کنم...

شما ببین صلاح زندگیت تو چیه 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نمیتونی همون قدیمی هارو تنشون کنی ؟ یا پولی از مادر یا خواهرت قرض بگیری؟حیفه واقعا ، بفروشی دیگه نمی ...

اعتماد به نفسم همسنجوری پایینه بعد بچه ها همیشه خوب پوشیدن نمیتونم نداشتنشونو تحمل کنم میدونمم بفروشم دیگه رفته چون تا الان ۸۷گرم طلام همینجور رفته کلا ۳۲گرمش برگشته که میگم دو گرمش بفروشم

اعتماد به نفسم همسنجوری پایینه بعد بچه ها همیشه خوب پوشیدن نمیتونم نداشتنشونو تحمل کنم میدونمم بفروش ...

نه اشتباه نکن ، منطقی فکر کن دختر 

طلا پس انداز روزهای سخته

فردا روز میخوای دختر پسرتو بفرستی دانشگاه 

برای پسرت زن بگیری. به دخترت جهیزیه بدی

شاید اصلا خواستن مهاجرت کنن یه پس اندازه ای هم نگه دار برای اون موقع 

همینجوری ۲ گرم ، ۲ گرم بفروشی که دیگه تهش چیزی نمیمونه