2777
2789
عنوان

بچه هاتون از چه سنی یاد گرفتن وسایلشونو

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
چند سالشه عزیزم؟ با شوهرت هماهنگی؟ خیلی مهمه این موضوع خودم هم شرایط شما رو دارم البته الان تا حدودی ...

۵ سالشه شوهرم در این مورد کاری نداره ودخالت نمیکنه اون فقط میگه تو جمع نکن ...اصلا نمیدونم چه جوریه هرچقدرم سرحال باشه تا اسم جمع کردن میاد انگار داره جون میده میگه خستم خوابم میاد بزار استراحت کنم😐😐اصلا یه بهونه هایی میاره آدم میمونه همشم الکیه ها

۵ سالشه شوهرم در این مورد کاری نداره ودخالت نمیکنه اون فقط میگه تو جمع نکن ...اصلا نمیدونم چه جوریه ...

الهی درک میکنم چون خودم هم دختر این سنی دارم و بنظرم بخاطر غلبه سودای بدنش باشه حتما یه دکتر طب اسلامی ببرش معجزه میکنه خودم بردم دخترمو و واقعا تاثیر گذار بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سودا و بلغم جدا هستن ولی چرا همون غلبه بلغم هم میتونه باعث این مشکلات بشه

پس باید به فکر باشم اصلاح مزاج کنم براش یه دکتر طب سنتی خوب میگن هس باید ببرم پیش اون انشالله درست بشه

پس باید به فکر باشم اصلاح مزاج کنم براش یه دکتر طب سنتی خوب میگن هس باید ببرم پیش اون انشالله درست ب ...

اره حتما پیگیر باش عزیزم خودم که واقعا معجزه شد برای دخترم هم حرف شنویش بهتر شده و هم انضباط

اره حتما پیگیر باش عزیزم خودم که واقعا معجزه شد برای دخترم هم حرف شنویش بهتر شده و هم انضباط

شما چیکارکردین؟ مثلا طب سنتی بردین گفت غذاش چه جوری باشه؟ ما قبلا یه طب سنتی بردیمش چون میگفت رطوبت بدنش هم زیاده دارو داد ولی یکی دیگه بردیم گفت اصلا دارو ندین چون تو سن رشده وبلغم برای رشد لازمه وممکن رشدش متوقف شه ...دیگه ترسیدیم پیگیر نشدیم که چیکارکنیم 

شما چیکارکردین؟ مثلا طب سنتی بردین گفت غذاش چه جوری باشه؟ ما قبلا یه طب سنتی بردیمش چون میگفت رطوبت ...

والا ما هم همینطور بیشتر گفت سردیجات کمتر بدیم بخوره ، گرمیجات بیشتر یه سری داروی گیاهی هم معرفی کرد، حجامت هم همینطور ولی تو سن کم گفت بهتره نباشه 

شما چیکارکردین؟ مثلا طب سنتی بردین گفت غذاش چه جوری باشه؟ ما قبلا یه طب سنتی بردیمش چون میگفت رطوبت ...

یه راه و روش اصولی و خاص هم البته پیشنهاد داد که عوارض اون از بقیه کمتر و البته سازنده تر   البته میترسم اونو اینجا مطرح کنم بریزن سرم