2777
2789
عنوان

به پدر شوهرم توپیدم بد جور

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 71 پست
نه

اهان  

حداقل با شوهرت دعوا میکردی   ن با پدرشوهرت 

البته حقشون بود  ادم بی عرضه بایدم همچین حرفایی رو بشنوه

دمت گرم    خوب کردی 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مرکز خرید دوره اونم فق، اونجا خرید می کنه

خوب مگه وحی اومده برین از اونجا خرید کنین؟! هرچقد شوهرت عجیبه والا توهم عجیبی 

یه سوپری برو حالا مرکز خرید لازم نیست

تا ماشین آقا بیاد تشریف ببرین مرکز خرید خاقتون خرید کنید  

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ب پدر شوهرت ربطی نداشت 

چیه اینکار مام زنداداشم تو خوشیش ب ما زنگ نمیزنه ولی تا چیزی میشه زنگ میزنه ب ما خیلی بدم میاد ازاین حرکتش.

ولی شوهرت خیلی رفتارش بده مگه چی میشه حالا اسنپ بگیره نهایت بشه ۱۰۰ نه ۲۰۰ تومن

اهان حداقل با شوهرت دعوا میکردی ن با پدرشوهرت البته حقشون بود ادم بی عرضه بایدم همچین حرفایی رو ...

اخه گفت تو معتادش کردی تقصیر تویه درصورتی که میدونه پسرش بی مسئولیته

اخه پدر شوهرم همش تو بارداری هام خرید می کرد شوهرم دیگه خودشوکشید کنار من بخ پدر شوهرم گفتم از گشنگی ...

خب خودت گفتی هیچی نخره بنظر من زنگ بزن ازش معذرت خواهی کن بگو بچم گرسنش بود عصبی بودم ی چیزی گفتم ببخش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یعنی اینکه شوهرت خرید نکرده؛ به اعتیاد سال‌های گذشته پدرش مربوطه؟

واقعا روتون میشه با پدرشوهر این مدلی حرف بزنین؟ سر هیچ و پوچ! سر مسائلی که ممکنه توی خونه خیلیا اتفاق بیفته و به خانواده ها ربطی نداره؟؟؟؟؟؟

حتما که نباید از مرکز خرید و بازارچه خرید کرد

در حد یه بسته ماکارونی و شش تا دونه تخم مرغ و نیم کیلو گوشت و یک کیلو مرغ و یک کیلو برنج دیگه توی همه خیابون‌ها پیدا میشه که بشه پیاده رفت خرید؛ که بشه چند روز رو گذروند و بعدا رفت خرید کلی...

ب پدر شوهرت ربطی نداشت چیه اینکار مام زنداداشم تو خوشیش ب ما زنگ نمیزنه ولی تا چیزی میشه زنگ میزنه ب ...

نذاشت بعدم دید گفتم چیکار کنم امروزو گفت سنگ بخورید😪

اخه پدر شوهرم همش تو بارداری هام خرید می کرد شوهرم دیگه خودشوکشید کنار من بخ پدر شوهرم گفتم از گشنگی ...

واقعا تو شرایط عادی اصلا درست نبود به پدر شوهرت زنگ بزنی چون تو خونه چیزی ندارین بگی پسرت معتاده خودت معتاد و فلان
بعدم خودت بهشون گفتی که من از گشنگی مردم برام چیزی نخرید بعد زنگ زدنت برای چیه؟ وقتی جواب محبت رو اونجوری دادی الانم معلومه که چجوری جوابتو میده

چه کار بدی کردی چه ربطی به اون داشت؟ شوهرت یه بار نرفته خرید معتاد شده؟ اونم مقصر باباشه؟اصلا چه بیخود زنگ زدی و چه حرفای بی ربطی زدی فقط خودتو کوچیک کردی و احتمالا یه دعوای حسابی هم با شوهرت در پیش داری اگه بهش بگن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️