2777
2789
عنوان

به پدر شوهرم توپیدم بد جور

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 71 پست
چیزی به اسم رمز دوم ندارین سفارش بدی؟؟؟

چرااا سوپر مارکت هست اما سخته با دو بچه برم خرید دیروز ک میخواستم برم پدر شوهرم گفت نرو بیرو ن غبار تو هواست بچه کوچیک داری 

تو زنگ زدی داشتی درد و دل میکردی پدر شوهرت چه حرفای بی ربطی گفته به جای دلجویی و بزرگی کردن. ولی کاش ...

هر کاری کرد نداشتم برا بچم خرید کنه گفتم هیچی نخر تا خودش بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااا سوپر مارکت هست اما سخته با دو بچه برم خرید دیروز ک میخواستم برم پدر شوهرم گفت نرو بیرو ن غبار ...

خوب به سوپری بگو بیارن دم در با پیک بفرستن 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
۱۳ سال به هیشکی هیچی نگفتم داره بد و بدتر میشه هرروز پکیج ک خراب شده بود آب گرم نداشتیم میکفتم درست ...

عزیزم خواهرم میفهمم چی میگی ولی من حتی نمیزارم پدر مادرم بفهمن میگم غصه هاشون بیشتر میشه یادت باشه خانواده شوهر هیچ وقت هیچ وقت پسرشونو ول نمیکنن تورو بچسبن عزیزم فقط پای اونا رو تو زندگیت باز میکنی

وا...خونه مادرت نزدیک نیست بچه بسپاری بهش بعضیا با بچه هم دو تا میرن خرید حالا میخوای یه فروشگاه بری خرید کنی...بعدم چه کار به پدرشوهرت داشتی داری خودتو از چشمشون میندازی 

عزیزم خواهرم میفهمم چی میگی ولی من حتی نمیزارم پدر مادرم بفهمن میگم غصه هاشون بیشتر میشه یادت باشه خ ...

میدونی داره اینجوری شوهرم اذیتم می کنه هر کاری باهاش دارم یا نصفه نیمه انجام میده یا انجام نمیده یا عقب میندازه حتی خرید ساده خونه یا تعمیر پکیج یا دکتر بچه یا هر کاری ک باهاش دارم

خونه مادم ۲ ساعت باهام فاصله داره

یه فروشگاه رفتن دیگه زنگ زدن نداره که...بدون زنگ زدن هم میتونستی خرید کنی...مثلا زنگ زدی پدرشوهرت چی شد؟خیلی بچه ای با وجود اینکه 13 سال زندگی کردی و 2 تا بچه هم داری...

من منازل ساسانی هستیم از مرکز شهر دوره

خواهر من مرز سیستان و بلوچستان هم باشی یه بقالی هس 

بعدشم حالا شوهرت ماشین نداشته چه ربطی به معتاد شدنش داره هر کسی تو گذشته ش اشتباهاتی داشته کسی حق نداره بخاطر اونا تخریبش کنه اونم نزیک ترین کسش ،عروسش همین الان زنگ بزن معذرت خواهی کن  جای پدر شوهرت بودم دیگه نگات هم نمیکردم

آقا هستم