2777
2789
عنوان

به پدر شوهرم توپیدم بد جور

2672 بازدید | 71 پست

سلام.. ماشینمون خراب شده منم سر برج که بود به شوهرم گفتم وسیله نداریم تا امروز نرفت خرید به بهونه اینکه ماشین نداره گفتم اسنپ بگیر گفت پولش خیلی میشه دیگه تو خونه هیچی نداشتیم نه تخم مرغ نه مرع نه گوشت نه برنج ته همه چیو دراوردم بچم در یخچال باز می‌کرد میگفت چی بخورم منم گفتم بابا هنوز نرفته خرید کنه بره خرید میگم همه چی بخره با خودم گفتم دیروز اگه دیگه امروز فردا نره دیگه نمیشه نمیتونم واری کنم  (پول هستا میگه ماشین از کسی نمی گیرم اسنپ پولش زیاد میشه صبر کن ماشینمون از تعمیرگاه بیاد بیرون بعد میرم خرید گفتم ماشین که معلوم نیست کی در بیاد هی امروز فردا می کنه تو برو خرید) خلاصه دیروز گفتم اگه فردا نره خرید دیگه نمی تونم کاری کنم دیروز خودش در فریزر رو باز کرد دید من راست میگم دلش سوخت گفت فردا ماشین بابا دوستم رو میگیرم میرم خرید شما که چیزی ندارید امروز صبح که پاشد بره سرکار گفت (من امروز خرید نمیرم گفتم چرا گفت روم نمیشه از بابا دوستم ماشین بگیرم ) گفتم تو خودت گفتی فردا میرم چرا زدی زیرش گفت نمیرم چیکار میتونی بکنی چی کار میخوای بکنیو رفت بیرون گفت من امروز خرید نمیرم سنگ گاز بزنید ادامه...

یاخدا 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بغض کردم زنگ زدم پدر شوهرم گفتم ببین پسرت چیکار می کنه گفتم نکنه معتاد شده نسبت به زن و بچش بیخیال و بی غیرت شده بچشو دکتر نمیبره به زنو بچش بی تفاوته گفت اگه معتاد شده تو معتادش کردی گفتم من چه کار دارم از ۱۵ سالگی سیگار کشیده من مقصرم گفت آره تو مقصری (پدر شوهرم معتاد بوده قبلا) گفتم شما که قبلا معتاد بودی زنت معتاد کرده بود زنت مقصر بوده این حرفا چیه گفت من نمیدونم پسرم اگرم معتاد شده باید بشینی پای زندگیت ترکش بدی همون کاری که زن من بل من کرد این مرده که زن رو جمع می کنه گفتم اینا چیه که میگید بچتون بی مسئولیتی بیخیاله اینجوری منو دل جویی میدید پسرت اگر معتاده مصرف باباشو دیده رفته سمتشربطی به من نداره

واااااقعا نی نی سایت شهر عجایبه مگر کجا زندگی می‌کنید خارج از شهر هستید 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

عزیزم مشکلاتت به پدرشوهرت چه ربطی داشت که زنگ زدی بهش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است