2777
2789

ی پسر دو ساله دارم و الانم باردارم

اصلا شرابط کار بیرون ندارم

تو خونه هر چقدر میگردم دیوار و جاهای دیگه کار پیدا نمیکنم

توروخدا اگه چیزی به ذهنتون میرسه ک بتونم پول در بیارم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی غذا درست کنی بدی به اشناها؟ مثلا خانم شاغلی اگه دور و برتونه بگو برات غذا درست میکنم دستمزد میگیرم. یا کیک و شیرینی و حلوا. اینا چون موردیه و ساعت مشخص خیلی نداره با توجه به شرایطت دستت رو باز نگه میداره.

اخه با بچه کوچیک و بارداری خیلی بهت فشار میاد کارم بخوای انجام بدی فکره بدن خودت باش ..شغل همسرت چیه ...

حقوق ۱۱ تومن

خونه واسه خودمونه اجاره اینا نداریم ولی خیلیییی کم میاریم

جوری که اصلا نمیتونیم لباس اینا بگیریم ففط در حد گذروندن.

نه تفریحی نه مسافرتی نه خریدی

اینم نا حواسته باردار شدم دیگه بچه نمیخواستیم

همسرمم مرد خوبیه برای همین تحمل میکنم ولی خب افسرده شدم

همه دوستام همش مسافرت و خرید و عشق حالن من ولی بقران حتی لباس راحتی تو خونه هم ندارم بپوشم کلا دو دسته هی میشورم میپوشم

نمیدونم چیکارکنم بریدم

نمیتونی غذا درست کنی بدی به اشناها؟ مثلا خانم شاغلی اگه دور و برتونه بگو برات غذا درست میکنم دستمزد ...

کسی نیست که بتونم بفروشم یکبار امتحان کردم اصلا مشتری نداشتم شرتیط نداشنم برای تبلیغ کارم برم جاهای دیگه

فقط به آشناهام گفتم که اونام گفتن خودمون انجام میدیم نیازی نداریم

حقوق ۱۱ تومنخونه واسه خودمونه اجاره اینا نداریم ولی خیلیییی کم میاریمجوری که اصلا نمیتونیم لباس اینا ...

ای جااانم عزیزم الهی ب حق این وقت عزیز خدا دست شوهرت و بلند کنه بچه دوم پرروزی وبرکت باشه عزیزم هیچوقت ظاهر زندگی دیگران و با زندگی خودت مقایسه نکن هرکس ی سرنوشتی داره همینکه میگی همسرت خوبه خداروشکر کن انشالله بقیه مشکلات هم درست میشه ..زندگی همه با این اقتصاد داغونه ولی 11 تومن هم خیلی کمه خدایی شوهرت سعی کنه شغله دیگه پیدا کنه تو هم ی مدت محدود میتونی کار کنی بچه بیاد باز نمیتونی کار همسرت باید پردرآمد باشه اخه 11 تومن خرج ی هفته خیلی قناعت کنی ده روز بشه   شوهرت باید متوجه کنی ک حقوقش کمه تغییر شغل بده

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

عزیزم، دلم برا تو می‌سوزه می‌فهمم که با داشتن پسر کوچولو و بارداری چقدر شرایط سخت و پراسترس می‌تونه باشه. تو تنها نیستی، خیلی از ما از این راه‌ها گذر کردیم و امیدوارم چند ایده‌ای که می‌گم بتونه کمکت کنه.

چند پیشنهاد برای کار کردن در خانه که ممکنه مناسب تو باشه:

• تدریس خصوصی یا کمک درسی آنلاین برای بچه‌ها (می‌تونی از طریق تماس ویدئویی یا شبکه‌های اجتماعی آگهی بدی).
  • تولید و فروش کارهای دستی: بافندگی، خیاطی، زیورآلات ساده، یا خوراکی‌های خانگی (کیک‌های کوچک، ترشی، مربا) —‌ می‌تونی توی اینستاگرام، کانال تلگرام یا سایت‌هایی مثل دیوار و شیپور بفروشی.
  • خدمات آنلاین مثل تایپ، ورود داده، ترجمهٔ ساده یا دستیار مجازی اگر سواد کامپیوتری پایه‌ای داشته باشی.
  • پرورش فکری یا کار در منزل به عنوان مهدکودک خانگی (اگر فضای کوچکی داری و قوانین محل اجازه بده).
  • قبول سفارش دوخت، اصلاح لباس یا تعمیرات ساده پوشاک از همسایه‌ها و آشنایان.

همچنین:

• از دوستان، فامیل و همسایه‌ها کمک بخواه؛ گاهی یک سفارش کوچک یا معرفی می‌تونه شروع خوبی باشه.
  • به دفاتر کاریابی محلی، مراکز نیکوکاری یا کمیته امداد مراجعه کن؛ گاهی دوره‌های کوتاه‌مدت یا حمایت‌هایی دارند.
  • اگر دوست داشتی، من می‌تونم بهت کمک کنم یه متن آگهی کوتاه یا پیامی برای شبکه‌های اجتماعی بنویسم تا راحت‌تر سفارش بگیری.

نکتهٔ مهم: حواست به سلامتی خودت و بچه‌ات باشه؛ کاری رو انتخاب کن که فشاری به سلامتت وارد نکنه.
هر وقت بخوای، بگو چه توانایی‌ها و علاقه‌هایی داری تا دقیق‌تر کمک کنم و یه متن آگهی یا برنامهٔ کاری ساده برات آماده کنم. خدا قوت عزیزم؛ تو توانایی داری، فقط یه شروع کوچیک لازمه.