2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12189 بازدید | 104 پست
الان بقیه پیاماتو خوندم منم یه جورایی تو موقعیت شما بودم ولی با شدت کمتراولین اشتباهم این بود که از ...

ممنون عزیزم 

خیلیییی از دختر خانمارو میبینم ک تجربه تلخ منو داشتندحالا با شدت کمتر یا بیشترش 

انشالله خدا همه دخترارو از مردای گرگ صفت حفظ کنه 

منم مشکل بیماری نداشته باشم و بتونم این اتفاق برای همیشه فراموش کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خیلی سخته عزیزم واقعا روحت آسیب دیده ولی چه آدم کثیفی بوده که بعد یه هفته همون بار اول چنین رف ...

عزیز دلم از این جهت ب قضیه نگاه کن ک اتفاق بدتری نیوفتاده و خداروشکر ذات اون ادم رو شد حتی اگر همسرت هم میشد مطمن باش مشکلات زیادی براتون پیش میومد 

اون رفت پی لیاقت خودش مرتیکه هوس باز

ممنون عزیزم خیلیییی از دختر خانمارو میبینم ک تجربه تلخ منو داشتندحالا با شدت کمتر یا بیشترش انشالله ...

این مریض جنسی که منو آزار داد از کاندوم استفاده کرد ولی انقد تقلا کردم نتونست زیاد پیش بره

میدونی این بیشتر ناراحتم میکنه که میدونم از قبل برام نقشه داشته و الانم عذاب وجدان نداره فقط منم که روز و شب عذاب میکشم 

که انقد ضعیف بودم که نرفتم شکایت کنم البته که این قانون به نفع آقایونه

عزیزم به احتمال زیاد نداری، اگه داشتی بعد از سه بار آزمایش مشخص میشد 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

واقعا خیلی احتیاج دارم اما نمیتونم بزرگترین اشتباهم این بود ک بعد اون اتفاق از نظر روحی روانی داغون ...

عزیزم ۱ لحظه بجای اون افکار به این فک کن ک جنگ جهانی سوم در راهع و این سال های آخر عمرمونه پس حالشو ببر🥲🙁☹😟

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

اسی مطمئن باش ک نداری ولی حتما با یه مشاوره صحبت کن اگه نمیتونی مشاوره بری کتاب بخون یا کلیپ هایی ببین ک به حالت کمک کنه.

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

واقعا خیلی احتیاج دارم اما نمیتونم بزرگترین اشتباهم این بود ک بعد اون اتفاق از نظر روحی روانی داغون ...

عزیزم وسواس فکری گرفتی 

چطور نگران نبودی شوهرت  بیماری بگیره ازمایش دادی بعدش ازدواج کردی 

الان بچه چه فرقی داره ؟ ازمایشتم که منفی هست سه سالم گذشته ! 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

همه ما در دوره هایی همچین ترسهایی داشتیم  من که یه بار بچگی سوزن سرنگ توی ماسه دریا خورد به پام

ولی در کل شش ماه بعد از رفتار پر خطر اگر دو بار تست دادید دو جای مختلف و منفی شد دیگه تمومه خیالتون راحت

ولی از بابت بیماریهای دیگه نمیدونم... اچ پی وی... هپاتیت سی مخصوصا اگر خدای نکرده رابطه مق..عد بوده....سفلیس...سوزاک

من باشم از اینا بیشتر میترسم چون شیوعش خیلی بیشتره