2777
2789
عنوان

تجربه ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 12048 بازدید | 104 پست

وسواس فکری شدید داری ، منم یه تایمی داشتم خودمو نابود کردم ، دختر یکماهم‌ یک هفته ان آی سیو بستری شد سه روز آخر یه نوزاد که از مادرش ایدز گرفته بود و مادرش کارتون خواب بود آوردن ، اون موقع تو باغ نبودم بعد که اومدم خونه به مدت یکسال همش مثل خوره افتاده بود به جونم که دستشون به اون نوزاد که دائم ازش خون میگرفتن زدن دستشون خونی شده زدن به بچه من، الان دخترم ایدز داره ، پدر خودمو درآوردم ، دکتر دخترم باهام‌صحبت کرد که اگر انقدر راحت ایدز بخواد انتقال پیدا کنه الان تمام دکترا ایدز دارن مخصوصا دکتر زنان و اورژانس 

دیگه از اون روز ریلکس شدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اول برو پیش روانشناس

واقعا خیلی احتیاج دارم اما نمیتونم بزرگترین اشتباهم این بود ک بعد اون اتفاق از نظر روحی روانی داغون شدم برای فرار از اون حال ازدواج کردم البته قبل ازدواج ازمایشارو داده بودم و منفی بود 

الان افتادم تو منجلاب ب همسرم خیلی علاقه مندم زندگیم خوبه ولی این ترس و استرس و اضطراب نمیزارت ذره ای لذت ببرم از زندگیم 

شبا از خاب میپرم همسرم تعجب میکنه از این همه استرسم

توی مجردی؟؟؟؟؟

اره متاسفانه بدترین دردش اینه ک خودم رفتم دفترش 

ولی انقدر ضعیف بودم ک‌نتونسم از خودم دفاع کنم 

اتاق کارش سالن داشت و برادرش تو سالن پای کار بود تنها چیزی  مانع شد داد بزنم ترس این بود ک نکنه برادرش بیاد تو بدتر بشع

وسواس فکری شدید داری ، منم یه تایمی داشتم خودمو نابود کردم ، دختر یکماهم‌ یک هفته ان آی سیو بستری شد ...

بله دکتر درست گفتن انتقال ایدز ب این راحتی نیست ک با اتفاقات روز مره منتقل بشه 

رابطه جنسی الان بیشترین امار دارع

تجاوز

نه عزیزم نگران نباش

قرار بود جواب آزمایش درست نباشه که سنگ رو سنگ بند نبود

جواب آزمایشت درسته، بچه رو هم آزمایش میکنن

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
اره متاسفانه بدترین دردش اینه ک خودم رفتم دفترش ولی انقدر ضعیف بودم ک‌نتونسم از خودم دفاع کنم اتاق ک ...

وای چه آدم کثیف بی وجدانی، یعنی تو دفترش کار میکردی بهت تجاوز کرد؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
ممنون عزیزم انشالله همونطور باشه ک شما میگید

منم در کودکی آزار دیدم

بعد ک با ایدز آشنا شدم همین نگرانی ها رو داشتم

بعد با خودم گفتم نه بابا کی گفته اون ایدز داشته و ...

آزمایشم ندادم مطمئنمم ندارم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
وای چه آدم کثیف بی وجدانی، یعنی تو دفترش کار میکردی بهت تجاوز کرد؟

نه عزیزم کار نمیکردم 

باهاش اشنا شده بودم تازه یک هفته بود قرار شد برم دفتر کارش ببینمش و هم کتابی ازش بگیرم ک اون اتفاق افتاد ...

چون شناخت کامل نداشتم ترس و اضطراب ایدز افتاد ب جونم 

حالت افسردگی و عذاب ب کنار 

تا اون سن هیچوقت هیچ مردی اجازه نداده بودم بهم نزدیک بشع چ برسه رابطه جنسی

سه بار تو سه تا ازمایشگاه متفاوت ازمایش دادم ولی باز جرات باردار شدن ندارم

الان بقیه پیاماتو خوندم منم یه جورایی تو موقعیت شما بودم ولی با شدت کمتر

اولین اشتباهم این بود که از اون حیوون شکایت نکردم و به چند نفر از نزدیکام این اتفاقو گفتم، تا الان بعد سالها عذاب وجدان دارم و از خودم بدم میاد

ولی کاریه که شده دیگه حتما حتما برو پیش مشاوره باید با یکی صحبت کنی، روزهای اول سخت خواهد بود چون مرور خاطرات بد وحشتناکه ولی به مرور میتونی باهاش کنار بیای

قبل از اقدام برای بارداری خودتو درمان کن بچه مادر آروم نیاز داره

امیدوارم بتونی باهاش کنار بیای و روزای قشنگ و آرومی بسازی🌱

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

منم در کودکی آزار دیدمبعد ک با ایدز آشنا شدم همین نگرانی ها رو داشتمبعد با خودم گفتم نه بابا کی گفته ...

خیلی متاسفم ک شما هم همچین چیزی تجربه کردید 

امیدوارم خدا ذهنتون اروم کنه

نه عزیزم کار نمیکردم باهاش اشنا شده بودم تازه یک هفته بود قرار شد برم دفتر کارش ببینمش و هم کتابی از ...

وااای خیلی سخته عزیزم واقعا روحت آسیب دیده ولی چه آدم کثیفی بوده که بعد یه هفته همون بار اول چنین رفتار زشتی انجام داده وبهت تجاوز کرده، منم همچین تجربه ای دارم و تا قبل اون دست هیچ مردی بهم نخورده بود بعد از گذشت یکماه که رفتم تو ماشین ببینمش سعی کرد باهام رابطه برقرار کنه و بزور هم اینکارو کرد اما رابطه سطحی و منم اینقدر گریه کردم 😭تازه فامیل هم بود اما بعدش نتونستم ولش کنم عاشقش بودم یکسال هم باهاش موندم و مدام ازم سواستفاده میکرد اخرم یهو گذاشت رفت ازدواج کردم امروز ۲۸روز از عقدش میگذره امان چنین ترسی ندارم توهم نداشته باش انشالله چیزی نیست تازه سه بار آزمایش دادی منفی شده توکلت به خدا باشه 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
الان بقیه پیاماتو خوندم منم یه جورایی تو موقعیت شما بودم ولی با شدت کمتراولین اشتباهم این بود که از ...

ممنون عزیزم 

خیلیییی از دختر خانمارو میبینم ک تجربه تلخ منو داشتندحالا با شدت کمتر یا بیشترش 

انشالله خدا همه دخترارو از مردای گرگ صفت حفظ کنه 

منم مشکل بیماری نداشته باشم و بتونم این اتفاق برای همیشه فراموش کنم