2777
2789
عنوان

برداشت شما چیه

182 بازدید | 14 پست

دیشب خواهرم خونمون بود شوهرم  گفت بیایید بریم بیرون شام

تو ماشین یه آهنگ داشت پلی میشد شوهرم گفت هر وقت این آهنگ رو گوش میدم کلا دلم میخواد برگردم به گذشته و چشمام رو روی خیلی چیزا ببندم بعد من حس کردم که بغض کرد و دیگه هیچی نگفت 

من فقط نگاش کردم نمیخواستم جلو خواهرم چیزی بگم 

مضمون آهنگ هم از جدایی و بی وفایی و دلتنگی بود 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم آدم گاهی به گذشته پرت بشه و دلتنگ گذشته بشه اما این ابراز کردن بنظر شما نوعی توهین به من نبود؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید با رفیقای پسری که داشته خوش بوده یاد اونارو کردهیا بچگی توخونوادش شادبودن روزای خوشی داشتههرچیز ...

ازش پرسیدم اونم اینجوری جواب داد ولی حس میکنم یه چیزایی رو داشت قایم میکرد 

ازش بپرس تو یه موقعیت مناسب

پرسیدم میگه یاد دوستام افتادم یاد روزای خوبی که داشتیم ولی حس من میگه چیز دیگه ای بوده اینجوری میخواد ماست مالی کنه 

پرسیدم میگه یاد دوستام افتادم یاد روزای خوبی که داشتیم ولی حس من میگه چیز دیگه ای بوده اینجوری میخوا ...

همه تو مجردی بالاخره یه جریان عشق و عاشقی داشتن

خودتم احتمالا داشتی

الان دیگ اونی ک گفته رو باور کن و کشش نده.

کش بدی واس خودت بد میشه روش تو روت باز میشه

همونی ک گفته رو باور کن

شوهرمنم گاهی اشعار عشق و جدایی و نشد یا مینویسه توپیچش میزارهیااهنگ منم حس بدی دارم اما خب میگزره به ...

من میگم آدم حق داره یه وقتایی به گذشته فکر کنه آدمای گذشته رو مرور کنه اما از اینکه تو صورت من زل زد و گفت دلم برا گذشته تنگ شد با توجه به مضمون آهنگ که عاشقانه بود و از جدایی میگفت بهم برخورد 

همه تو مجردی بالاخره یه جریان عشق و عاشقی داشتنخودتم احتمالا داشتیالان دیگ اونی ک گفته رو باور کن و ...

من بهش حق میدم گاهی همه ما ناخواسته به گذشته برمیگردیم گذشته رو مرور می‌کنیم اما از اینکه زل زد تو چشمای من و گفت دلتنگ گذشته هستم حس بدی گرفتم 

اگه مستقیم بهت گفته بدون چیزی نبوده اگه چیزی باشه جرات نمیکنن

نمیدونم تازگی ها چرا انقدر حساس شدم و از هر رفتاری برداشت های متفاوتی دارم حس یه زن ولی هیچوقت دروغ نمیگه