2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29830 بازدید | 162 پست
بب خشید شما شماره تلفن درمانگاه بهشتیو دارید برا گرفتن نوبت 

عزیزم شما مرکز بهشتی ای وی اف کردی و باردارشدی؟

انشالله ک زایمان راحت و به موقع داشته باشی و پسرقشنگتم سالم و تپل بیاد بغلت😘

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
عزیزم شما مرکز بهشتی ای وی اف کردی و باردارشدی؟ انشالله ک زایمان راحت و به موقع داشته باشی و پسرقشن ...

بله عزیزم. ممنون انشالله بزودی قسمت و روزی خودتون

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر نقشینه باراول 

عزیزم خیرشو ببینی 😍😍😍😍انشالله که بسلامتی و به موقع و سالم و تپل به دنیا بیاد ....منم دکترم خانم نقشینه اس ...

میشه بپرسم مشکلتون چی بود ؟چندتا انتقال دادی ؟

[QUOTE=139200728]عزیزم خیرشو ببینی 😍😍😍😍انشالله که بسلامتی و به موقع و سالم و تپل به دنیا بیاد ....منم دکترم خانم ...[/QUOنازایی بدون دلیل داشتم. ستا انتقال داد دوتاش گرفت ولی بعد چند هفته یکیشون رشد نکرد و فقط ی دونش برام موند

[QUOTE=139200728]عزیزم خیرشو ببینی 😍😍😍😍انشالله که بسلامتی و به موقع و سالم و تپل به دنیا بیاد .. ...

عزیزم خب بازم خداروشکر ک جواب گرفتی ...هزینت چقدر شد،؟توروخدا واسه منم دعاکن خیلی استرس دارم و از تیر پارسال تاحالا هی عقب میوفتاد تا اسفند ک کلا کرونا گند زد به همه چی منم حدود ۱ماه دیگه شروع میشه ....

انشالله ک این چند روز اخرم بسلامتی پشت سربذاری کوچولوت سالم و تپل بیاد بغلت و زایمانتم راحت و بدون خطر باشه ...

راستی الان دکترت کیه و کدوم بیمارستانه ؟

انشالله ک این چند روز اخرم بسلامتی پشت سربذاری کوچولوت سالم و تپل بیاد بغلت و زایمانتم راحت و بدون خ ...

عزیزم هزینم اونروز خدود ۳تومن شد. الانو نمیدونم. هنوزم دکترم نقشینس و بیمارستان بهشتی

عزیزم هزینم اونروز خدود ۳تومن شد. الانو نمیدونم. هنوزم دکترم نقشینس و بیمارستان بهشتی

اهان خب بسلامتی گلم ....من دفترچم سلامته فک کنم ۵تومن بشه ...

سلام عزيزم تبريك ميگم منم ميخوام پيش دكتر نقشينه برم براي ivf  ميشه بگيد دكتر نقشينه براي پانكچر بيهوش ميكنه يا داخل مطب انجام ميده؟ ممنون

خدایا اُمیدمو نااُمید نکن...
سلام عزيزم تبريك ميگم منم ميخوام پيش دكتر نقشينه برم براي ivf  ميشه بگيد دكتر نقشينه براي ...

همه را بیمارستان انجام میدن تخمک کشی با بیهوشی و انتقال بدون بیهوشی.

همه را بیمارستان انجام میدن تخمک کشی با بیهوشی و انتقال بدون بیهوشی.

ببخشيد عزيزم باز سوال ميپرسم واسه تخمك گيري چند روز بايد بستري باشيم؟

خدایا اُمیدمو نااُمید نکن...
ببخشيد عزيزم باز سوال ميپرسم واسه تخمك گيري چند روز بايد بستري باشيم؟

سرپاییه عزیزم کمتر از نصف روز اونجایید . بیهوشیش درخد ۲۰دقیقس