2777
2789
عنوان

ای وی اف در بيمارستان بهشتی اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 29830 بازدید | 162 پست
سلام نرگس جان نه کلینیک ناباروری مشتاق پیش دکتر احمدی  یه جنین انتقال دادم و شد شکر خدا

خداروشکر خیلی عالی😍😍😍 خیلی خوشحال شدم چون منم ذخیرم پایینه😢

رعدوبرق جان ذخیرت چند بود؟

چندتا تخمک داشتی؟

هزینه هات چقدر شد؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خیلی عالی😍😍😍 خیلی خوشحال شدم چون منم ذخیرم پایینه😢 رعدوبرق جان ذخیرت چند بود؟ چندتا ت ...

عزیزم هیچ وقت برام آزمایش ننوشتند که ببیینم ذخیرم چنده

با این همه دارو و آمپول فقط سه تا تخمک داشتم که دوتاش جنین شد و یکیشو انتقال دادن برام و یکیشن فریز کردم.توکل به خدا داشته باش

منم وقتی دکتر گفت فقط سه تا تخمک داری دنیا رو سرم خراب شد

عزیزم هیچ وقت برام آزمایش ننوشتند که ببیینم ذخیرم چنده با این همه دارو و آمپول فقط سه تا تخمک داشتم ...

خدارو شکر ک گرفت

یکی و دوتا و سه تا همش عدده خدا باید بخواد

هزینه هم میگین چقدر شد؟

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
سلام.خانما شما تو مرکز بهشتی کسیو دیدین با آی وی اف و میکرو باردار شده باشه.خواهشا جواب بدین 

سلام.عزیزم قطعا یه عده مثبت میشن یه عده هم منفی .من ماه پیش بهشتی انجام دادم ومنفی شد.همون روز انتقال یه خانم تماس گرفتن وگفتن آزمایشم مثبت شده خداروشکر....شما در چه مرحله ای هستین؟

سلام.عزیزم قطعا یه عده مثبت میشن یه عده هم منفی .من ماه پیش بهشتی انجام دادم ومنفی شد.همون روز انتقا ...

بب خشید شما شماره تلفن درمانگاه بهشتیو دارید برا گرفتن نوبت 

برا سلامتی ❤پسرم❤ی صلوات بفرستید😙
فقط تو آز مایش صفر بود

خب اینکه ناراحتی نداره 

ممکنه که ایشالا اگه سوزن بزنند توی بیضه و مایع را بیرون بکشند و یا بیوپسی «نمونه برداری» کنند اسپرم در خود بیضه پیدا بشه و مسئله حل بشه برای میکرو

آخه یه سری وقت ها توی بیضه اسپرم هست اما بدلیل انسداد بیرون نمی یاد 

تاحالا این کارا نکردید؟

خب اینکه ناراحتی نداره  ممکنه که ایشالا اگه سوزن بزنند توی بیضه و مایع را بیرون بکشند و یا بیو ...

شوهر منم انسداد داره...اره میکرو تسه انجام داد اسپرم پیدا شد...بیضه ش اسپرم میسازه ولی بیرون نمیاد

تا خدا هست زندگی هست...