2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138701 بازدید | 1256 پست
اره بابا بعد طلاق وضعت بدتر میشه که بهتر نمیشه اونم پای بچه درمیونههمش باید به اوقات تلخی و درگیری ب ...

ای بابا

چرا تجربه های شخصی خودتونو تعمیم میدین به همه؟!

همه دنیا مثل شما نیستن و به سبک شما زندگی نمیکنن!

هیچ انسانی کامل نیست چرا اگه یه مردخیانت کنه همه میگن زنش یا کم گذاشته یا ایراد داشته .چرا یه زن تما ...

ببین درسته حرفت، ولی واقعا تو مسئله ی جنسی، اگر کم گذاشته بشه مخصوصا اگر مرد هات باشه، من حق رو به مرد میدم اگر زن همراهی نکنه و به اصطلاح تمکین نکنه!

ببین من خودم زنم، ولی اگه مرد بودم تو شرایطی قرار میگرفتم که زنم  و خانواده م رو دوست داشتم اصلا عاشق زندگی بودم، ولی زنم با من تو این مسئله همراهی نمیکرد، یا کلا سرد بود ، راستش حتما خودمو تحت فشار نمیذاشتم!

پس نمیشه گفت هررررخیانتی اشتباهه، بعضی روابط رو اصلا نباید اسمشو خیانت گذاشت

خب چاره ی مرد چیه؟وقتی همه ی راه هارو هم برای رفع نیازش رفته ولی نشده؟!

پس این مسئله خیلی مهمه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممطمئنم زن نمیگیره..آره خیلی خیلی دوستش دارم متاسفانه

زیاد مطمئن نباش چون معمولن آدمهای خیانتکار که با یه نفر نیستن، این وسط ممکنه یکی زرنگتر و لاشی تر از خودشون گیرشون بیفته و مجبور شن بگیرنش، یا کاربلد باشه و طرف رو وادار به ازدواج کنه.

در هر صورت اگه موندی آمادگی همه چیو باید داشته باشی. با احساسات نمیشه زندگی با خائن رو پیش برد. 

چه ربطی داره چون مادری باید با شوهرت که رفته با زن دیگه خوابیده رو ببخشی وحتی به روش نیاریشوهرت وقتی ...

هیچ وقت نمیتونی حس یه مادر رو بفهمی...حاضری برای خنده. بچت از جونت بگذری..من فکر میکردم ابنا شعار هست تا وقتی خودم بچه دار شدم

دارم دیونه میشم..نمیدونم چکار کنم..خاک تو سرم دوستش دارم...پسرم عاشق باباش هست

اسی به طلاق فکر نکن چون بچت خیلی آسیب میبینه ولی انرژی تو بذار که زندگیتو درست کنی با شوهرت رک صحبت کن و بگو دلیل کارت چیه؟

چرا خیانت میکنی؟

اگ مشکلی هست بیا حلش کنیم.چرا داری زندگیمونو خراب میکنی؟

عزیزم مدل همسرتو مرد نیستن فرشته هستن تو خانواده ماهم هست ولی حیف اینجور آدما از شون کمه

بله خیلی کمه من واقعا میخام بگم مردی هست که خیانت نکنه 

این که بعضیا میگن مردا همشون خیانتکارن این یه دروغه 

ببین درسته حرفت، ولی واقعا تو مسئله ی جنسی، اگر کم گذاشته بشه مخصوصا اگر مرد هات باشه، من حق رو به م ...

ببین درسته ولی چرا خیانت با زنش صحبت کنه مشکل حل کنناگه دیدحل شدنی نیست جدا شن شک نکن قبول این مسعله راحت تره تا خیانت دیدن .کاش شوهر من میگفت اندامتو دوست ندارم تا میرفتم باشگاه کاش کمکم میکرد حتی شده عمل کنم ولی خیانت نمیکرد بخاطر اینکه اون شخص باسنش بزرگ بود هرچند ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است زلیخاه هم بودم اون خیانت میکرد زیبایی صورتمو ندید قدو بالامو ندید خانه داری وبچه داری وپاکدامنیمو ندید وفاداری وزحمتهامو ندیدعشقمو ندید 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

هیچ وقت نمیتونی حس یه مادر رو بفهمی...حاضری برای خنده. بچت از جونت بگذری..من فکر میکردم ابنا شعار هس ...

من خودم مادرم 

ولی حاضر نیستم بخاطر بچم با شوهری که بهم خیانت. کنه زندگی کنم کلا از بدنش متنفر میشم که خورده به زن دیگه

[QUOTE=348138955]استاتر خیلی دوراهی سختیه ولی تا میتونی واسه زندگیت بجنگ یه کانال توی ایتا هست بنام ...

خودم بهت درخواست دادم اینجا ممنوعه لینک بزارم درخواستمو قبول کن تا واست بفرستم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اگر جاتون عوض میشد تو خیانت میکردی اونموقع شوهرت میگف زنم مادر خوبیه بخاطر همین میمونم پای زندگی؟ با ...

بله عزیزم اگر منافعی که این خانم از همسرش می بره رو همسرش از ایشون می برد، شک نکن که اونم خیانت رو می بخشید.

متاسفانه خانمها ضعیفترن از همه لحاظ، و براحتی جایگزین میشن بخاطر همینم خیانتشون بخشیده نمیشه.

اگر این خانم اطمینان صددرصد داشت که با جدایی، همسر بهتری برای خودش و پدر بهتری برای بچش پیدا میشه، شک نکن بدون درنگ جدا میشد.

زندگی پیچیدس. انقد ساده نیست که بگیم راحت جدا میشیم. هممون از صب تا شب در حال حساب کتابیم. این خانم هم همون اول طفلک گفت شوهرم این خوبیا رو داره و لطفن توی حساب کتاب برای طلاق، لحاظش کنید بعد نظر بدید. 

عزیزم از نوع تایپت مشخصه شما به دلته تو این زندگی بمونی و این رفتار نادیده بگیری

اینجا هم میخوای با جملات افرادی که هم نظرت هستن تسلی پیدا کنی و تو خلوتت تصمیمتو قضاوت نکنی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
خیلی مهمه که خیانت در چه حد بوده باشهچت بوده یا رابطه جن سییک ماهه درگیره یا یک سالاگر در کنار همه ا ...

دیگه لطفن در مورد هیچ خیانتی از پشیمانی واقعی و فرصت دوباره حرف نزن، مگه یارو اومده اعتراف کرده که پشیمون باشه آخه؟!!

یارو لو رفته خواهرم، لو رفته، همین.

بهتره بگیم ببین چیزهایی که در زندگی باهاش بدست میاری، مادی یا معنوی، انقدر ارزش داره که خیانتشو زیر سبیلی رد کنی یا نه.

والا انقد ناراحت میشم زنا هی خودشونو گول میزنن فرصت دوباره فرصت دوباره.