فکر کنید شوهرتون از همه نظر عالیه..اخلاقش خوب،پدر خوبیه،موقعیت اجتماعیش خیلی خوبه ،پولدار هست و در رفاه کامل هستی...خانواده خوبی داره.و خیالت از آینده بچت راحت هشت.و یکدفعه بفهمی خیانت میکنه اما نمیدونه که تو فهمیدی...چکار میکنی؟لطفا به دید یک مادر جواب بدید.به این فکر کنید حیلی حیلی پدر خوب و با محبتی هست و بچت فقط دوسالشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از الان میرم تو فاز جمع کردن پول و طلا واس خودم ولی زیر زیرکی حساب بانکی مخفی یادگرفتن ی کار. بشه ...
چه دلیلی داره بخواد اینهمه از شوهرش بکنه؟! اینکار بنظرم سواستفاده کردنه وگرنه اون موقع چه فرقی با کار شوهرش داره؟
با کار کردن و. یادگرفتن حرفه مخالف نیستم ولی دیگه خونه و ماشین بنام کردن یچیزی هس که متاسفانه ادب و تعلیق شدن اجازه نمیگه بگم. انگار که از طرف متنفر باشی یا حسی بهش نداشته باشی و بخوای زورتو سر پولش خالی کنی. مگه ادم محتاج یه فرد خائنه که بخواد اینجوری بکنه
وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن
استاتر خیلی دوراهی سختیه ولی تا میتونی واسه زندگیت بجنگ
یه کانال توی ایتا هست بنام تنها مسیر آرامش کلاس همسر داری داره خیلیا شرایط شمارا داشتن و مشکلشون حل شده من واقعیت عضو نیستم ولللی خیییلی بازدهیش بالا بوده چ زندگیا ک درست شده میخوای درخواست دوستی بده لینک کانالی ک بقیه تجبرهاشون از شرکت توی کلاس همسرداری و خوب شدن زندگیشون رو بعد خیانت داشتن واست بفرستم
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚