2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138701 بازدید | 1256 پست
اون بازیگر بهتریه توام ساده

چرا فکر می‌کنی چون شوهر تو خیانت کرده پس همه خیانت میکنن 

نه شوهر من میتونی براحتی طلاقم بده ولی نکرد برای درمان من خونشم فروخت منو از زمین بلند کرد دوباره 

می‌تونستولم کنه وراحت بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم مشاور میگه مطمئن باش همه اینایی که ادعا میکنن فقط طلاق،جای تو بودن این زندگی رو ترک نمیکردن..ای ...

دقیقا همینه . خودت ببین با خودت چند چندی 

تو زندگی آدم هم رفاه میخواد هم عشق تو این شرایط یا باید قید یکیشو بزنی یا کلا قید اون زندگیو

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اگر جاتون عوض میشد تو خیانت میکردی اونموقع شوهرت میگف زنم مادر خوبیه بخاطر همین میمونم پای زندگی؟ با ...

من فکرکردن بهش هم حامو بد می‌کنه یعنی بره با زن دیگه بخوابه همه بگن بچه آسیب میبنه اون مردک وقتی با زن میخابیدی یاد بچش نبود

دقیقا همینه . خودت ببین با خودت چند چندی تو زندگی آدم هم رفاه میخواد هم عشق تو این شرایط یا باید قید ...

دارم دیونه میشم..نمیدونم چکار کنم..خاک تو سرم دوستش دارم...پسرم عاشق باباش هست 

از الان میرم تو فاز جمع کردن پول و طلا واس خودم ولی زیر زیرکی حساب بانکی مخفی یادگرفتن ی کار. بشه ...

چه دلیلی داره بخواد اینهمه از شوهرش بکنه؟! اینکار بنظرم سواستفاده کردنه وگرنه اون موقع چه فرقی با کار شوهرش داره؟ 

با کار کردن و. یادگرفتن حرفه مخالف نیستم ولی دیگه خونه و ماشین بنام کردن یچیزی هس که متاسفانه ادب و تعلیق شدن اجازه نمیگه بگم. انگار که از طرف متنفر باشی یا حسی بهش نداشته باشی و بخوای زورتو سر پولش خالی کنی. مگه ادم محتاج یه فرد خائنه که بخواد اینجوری بکنه

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
اگر جاتون عوض میشد تو خیانت میکردی اونموقع شوهرت میگف زنم مادر خوبیه بخاطر همین میمونم پای زندگی؟ با ...

هيچوقت اينجوري با كسي ك بچه داره حرف نزن

نه شوهرش نياز نداره بهش چون خودش خرج خودش رو در مياره

اما زنها ب لحاظ مالي وابسته هستن

نوشته ميترسم بچم رو با بي پولي بزرگ كنم يعني يكي از فكراش مسيله پول هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

مجرد هستی؟مادر هستی؟

استاتر خیلی دوراهی سختیه ولی تا میتونی واسه زندگیت بجنگ

یه کانال توی ایتا هست بنام تنها مسیر آرامش کلاس همسر داری داره خیلیا شرایط شمارا داشتن و مشکلشون حل شده من واقعیت عضو نیستم ولللی خیییلی بازدهیش بالا بوده چ زندگیا ک درست شده میخوای درخواست دوستی بده لینک کانالی ک بقیه تجبرهاشون از شرکت توی کلاس همسرداری و خوب شدن زندگیشون رو بعد خیانت داشتن واست بفرستم

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
چرا فکر می‌کنی چون شوهر تو خیانت کرده پس همه خیانت میکنن نه شوهر من میتونی براحتی طلاقم بده ولی نکرد ...

عزیزم مدل همسرتو مرد نیستن فرشته هستن تو خانواده ماهم هست ولی حیف اینجور آدما از شون کمه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه