2777
2789
عنوان

خیانت شوهر همه چی تمام

| مشاهده متن کامل بحث + 138701 بازدید | 1256 پست
بله عزیزم اگر منافعی که این خانم از همسرش می بره رو همسرش از ایشون می برد، شک نکن که اونم خیانت رو م ...

حرفت خیلی درسته این قسمتش که زن ضعیف تر هست رو‌خیلی خوب توضیح دادی واقعا همینطوره مثلا مرد با داشتن ۶۰ سال سن هم میتونه بره یه دختر کم سن و سال بگیره حتی نیاز نیست خیلی وضع مالیش هم اوکی اوکی باشه اما خانم ها بعد از طلاق حتی با سن کم هم و نداشتن فرزند هم بازم متاسفانه به چشم یه خانم مطلقه بهش نگاه میکنن و شانس برای زندگی بهتر و مورد بهتر نمیگم اصلا نداره ولی متاسفانه این شانس برای درصد خیلی کمی از خانم های مطلقه پیش میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین درسته ولی چرا خیانت با زنش صحبت کنه مشکل حل کنناگه دیدحل شدنی نیست جدا شن شک نکن قبول این مسعله ...

عزیزززم دورت بگردم بله درست میگی شما

منم گفتم همه ی راه هارو رفته باشه ولی حل نشده باشه! منظورم همین بود

بازنش صحبت کرده باشه، مشاور رفته باشه ولی زندگیشم دوست داشته باشه

اونم رفع نیاز کنه فقط، نه این که بره با جوون تر از زنش عشق و حال بکنه و هرچی انرژی و عشق داره تو اون رابطه بزاره و  این باعث بشه محبت و کششی به زن و خانواده ش دیگه نداشته باشه

عزیزم اگر این اتفاق برای شما ابتاده، اگر صبر کردی و داری می کنی خدا بهت اجر بده

من خواهرم این اتفاق براش افتاد، یه پطر کوچیک داشت خدا میدونه این زن چقدددر جهاد کرد و زندگیش رو حفظ کرد

خیلی سختی کشید ولی به خاطر بچه ش زندگیشو نگت داشت و الان الحمدلله شوهرشم خوب شده و زندگیشونو بهتر شده

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

قطعا زندگیم رو دوست دارم اما نمیدونم تصمیم درست جیه

کار همسرت خیلی اشتباهه

نمیگم طلاق بگیر

نه

ولی باید توبیخ بشه بابت این کارش

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

شوهرت خوبی های زیادی داره

زندگیتو نگه دار

باهاش حرف بزن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

چه دلیلی داره بخواد اینهمه از شوهرش بکنه؟! اینکار بنظرم سواستفاده کردنه وگرنه اون موقع چه فرقی با کا ...

دیگ هرکس ی اعتقادی داره 

ولی ب نظرم حتی ب خاطر آینده پسرت و اینکه فردا روز با ی صابخونه عوضی درنیوفتی خدایی نکرده در صورت طلاق فقط پول و ملک و ماشین و..... جمع کن و ی حرفه خوب یاد بگیر 

مرد خائن سزاش ی زن خوب نیست  حقشه سرش کلک بزنن  البته امیدوارم درست بشن

حرفت خیلی درسته این قسمتش که زن ضعیف تر هست رو‌خیلی خوب توضیح دادی واقعا همینطوره مثلا مرد با داشتن ...

دقیقن توی جامعه ما همینه، بخاطر همینم زنها میبخشن. در واقع ادامه میدن و اسمشو میزارن بخشش.

دوست صمیمی من مهاجرت کرد استرالیا. کاش میشد وپیسش رو اینجا بزارم میگه فلانی امکان نداره باورت شه اینجا زنها چه خدایی ای میکنن، هر دختر معلول یا مشکل داری هم میبینی یک ازدواج خوب داشته. میگه برعکس ایران، مردا از خیانت زنشون می ترسن و همیشه سعی میکنن درست رفتار کنن (راجب اکثریت صحبت میکنیم وگرنه استثنا همه جا هست)

متاسفانه فرهنگ ما جای زیادی برای زن نداره. مدام تبلیغ زن سن پایین و تبلیغ ازدواج ایده آل و مدام پررو کردن مردا و ... نتیجش میشه یک عده مادر غمگین خیانت دیده ی افسرده

دیگه لطفن در مورد هیچ خیانتی از پشیمانی واقعی و فرصت دوباره حرف نزن، مگه یارو اومده اعتراف کرده که پ ...

شما یا تجربه زندگی مشترک نداری، یا درک درستی از زندگی مشترک نداری

من دارم درباره چیزهایی که دیدم حرف میزنم، شما رو نمیدونم

قبول دارم بعضی چیزا از ذهن ادم پاک نمیشن، حتی اگه طرف مقابل توبه واقعی بکنه و پشیمون باشه

اما اگه بعد اون خطا رفتار درست ازش ببینی قطعا به مرور اشتباهش تو ذهنت کمرنگ میشه

و هر ادمی هم ممکنه پاش بلغزه، حتی من و شما

پس میشه فرصت داد برا جبران

همون اول هم گفتم خیلی مهمه که خیانت در چه حد باشه، ادم هوس باز هیچوقت درست نمیشه

اسی لطفا توضیح بده چطوری فهمیدی که خیانت میکنه ؟حالت اون موقع چطور شد و اینکه چطور جلوی خودتو تونستی بگیری و به روش نیاری ؟چه مدتی میدونی ؟میدونی با کی هست یا متاسفانه از اون مدل هاس که با چندین نفره ؟روحیه تو تونستی حفظ کنی منظورم طوری نشدی که شوهرت خودش ازت بپرسه چته چرا تو فکری یا ناراحتی ؟

دعا کن برام

عزیزم....

صبر کن خدا برات راه رو باز میکنه

من خواهرم با خیانت شوهرش مواجه شد

اونم یه پسر کوچیک داشت خیلی اذیت شد خیلی سختی کشید   مخصوصا وقتی که فقط شوهرشو مقصر میدونستم

ولی برگشت به خودش، دید خودشم مقصره ۳۰ کیلو کاهش وزن داشت رفت باشگاه خودشو لاغر و خوش اندام کرد بیشتر به خودش رسید اونم فقططططط به خاطر پسرش، جهادی کرد یه تنه،

الان الحمدلله رابطه شون خیلی خوبه

خودشم مربی باشگاه شده

محبت میکنن به هم دیگه

و از قبلم رابطه شون بهتر شده

درسته که این زخم خوب نمیشه ولی ما اسم مادر تا ابد رو پیشونیمونه

اسی لطفا توضیح بده چطوری فهمیدی که خیانت میکنه ؟حالت اون موقع چطور شد و اینکه چطور جلوی خودتو تونستی ...

وقتی فهمیدم از هم دور بودیم رفته بود ماموریت...بخاطر همین تونستم خودم رو جمع کردم.حالم مثل مرگ بود نفس تنگی داشتم

شما یا تجربه زندگی مشترک نداری، یا درک درستی از زندگی مشترک نداریمن دارم درباره چیزهایی که دیدم حرف ...

👏👏👏👏

عزیزم....صبر کن خدا برات راه رو باز میکنهمن خواهرم با خیانت شوهرش مواجه شداونم یه پسر کوچیک داشت خیل ...

افرین بهش..خیلی روحیه گرفتم ممنونم...همین مادر بودن پای آدم رو میبنده..وقتی شبها پسرم میمیبنم با باباش بازی میکنه و از خنده نفسش نمیاد دلم آشوب میشه که جه جوری از پدر محرومش کنم