2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاهش،وزن لزوما به معنی کاهش سایز نیست ده کیلو هم خیلی تاثیری رو سایز نداره واقعیتش

البته لیاسهای چینی سایزشون جمع و جورتره ممکنه بری لباس ترک.بخری چهل اندازه ات بشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم بعضی از لباسا سایزشون کوچیک بزرگه .

مثلا من خودم سایزم سی و هشته . ولی بعضی وقتا پیش اومده که مانتو چهل بهم میخوره و بعضی وقتا سی و شش . در صورتی که کاملا وزنم یکی بوده و هیچ فرقی نداشته . و سایز اصلیم همون سی و هشته . من من مدت های زیادیه که رو پنحاه و چهار ثابت موندم. سایزاشون معلوم نیس چه جوریه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

وزنت الان چقدره ؟

دور سینه چقدر ؟

کلا جدیدا بعضی تولیدیا سایزا رو دلبخواهی شماره گذاری میکنن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
شوهرم میگه مخصوصا اینکارو میکنن رو نرو خانوما راه برن 

نه برا صرفه جویی تو پارچه هست 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
کاهش،وزن لزوما به معنی کاهش سایز نیست ده کیلو هم خیلی تاثیری رو سایز نداره واقعیتش البته لیاسهای چی ...

نه عزیزم اینطور نیست هر3 تا 4 کیلو کاهش وزن یک سایز کم میشه بعدم یعنی 10 کیلو کاهش یک سایزم نباید کم میشدم ؟؟؟

لباس مانتو فرم اداری بود ایرانی 

شاید فقط پایین تنه ات لاغر شده....برا منم پیش اومده سایزم 38هست یه بار از یه لباس تو ویترین خوشم اومد رفتم پرو کردم وقتی بیرون آوردم یهو دیدم زده روش سایز 42..ترسیدم.خخخخ سریع محل ترک کردم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نه عزیزم اینطور نیست هر3 تا 4 کیلو کاهش وزن یک سایز کم میشه بعدم یعنی 10 کیلو کاهش یک سایزم نباید کم ...

اگر اینجور بود که افرادی که سی چهل کیلو.کم میکنن باید لباس بچه میپوشیدن عزیزم

حالا من نمیگم سایز کم نکردی ولی اگر میخوای واقعا بدونی رژیم یا ورزش،سایزت رو تغییر داده از متر استفاده کن و هر ماه دور ران و بازو شکمت رو اندازه بگیر ، برای تغییر سایز به هیچ وجه عدد ترازو.ملاک نیست

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید