2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78926 بازدید | 388 پست
اها از اونجاه سوختی داشتی قربون صدقه زن متاهل می رفتی با زبون لری که زن هم بهت پرید

تو از کجا سوختی که چهره منفور خودتو نشون دادی ؟ تو از کجا سوختی که زدی تو زبون خانوادگیتون و با فحاشی با من صحبت کردی ؟ تو بگو از کجا حرصی شدی که جلو این همه همجنس خودت فحش دادی به خواهر و مادرم ؟

حیف لقب زن که تو هم اون و داری ، تو به خانواده و فامیل خودتم حتی توهین میکنی ...

چقدر چندش 🤢🤮🤢

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

به نظرم که حلال نیست این طلا برای شما بوده بدون رضایت شما فروخته و خرج کسی دیگه کرده که واجب هم نبوده ، شما هم بعد از این به ندارم گفتن های شوهرت اعتماد نکن ، نخوری یکی دیگه می خوره

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله یه ذره خوددار باش شرف کیو میبری اینقدر راحت زندگی خراب کن نباشید

چیزی نگید الان به شما هم فحش میده مثل بقیه

تو از کجا سوختی که چهره منفور خودتو نشون دادی ؟ تو از کجا سوختی که زدی تو زبون خانوادگیتون و با فحاش ...

حیف لقب مرد به تو بدن شرف هرچی مرد بردی وسط زنای این که کنار قربون صدقه زن متاهلم رفتی با زبون لری زن هم پرید بهت جواب آدمای مثل تو رو دادن اشتباه عمرا جوابتو بدم 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بخدا همیشه مریض و دردمنده از بس آه پشتشه ولی حالیش نیست

درد از طرف خداس . بهتره اینجوری نگی پشت سرش .. هیشکی از فرداش خبر نداره ک سالم می مونه یا مریض 😑

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
حیف لقب مرد به تو بدن شرف هرچی مرد بردی وسط زنای این که کنار قربون صدقه زن متاهلم رفتی با زبون لری ز ...

خخخخ

یه کلمه لری گفت منم جوابش و دادم

وقتی نمیدونی چی شنیدمو چی گفتم اینقدر جو نده

اینقدر راحت تهمت نزن و وصله نچسبون مثل وصله ای که به اون خانوما چسبوندی

چرا ؟

چون فقط بهت گفتن فحاشی نکن

اما به اونا هم رحم نکردی و شخصیت خودتو نشون دادی 

حیف لقب مرد به تو بدن شرف هرچی مرد بردی وسط زنای این که کنار قربون صدقه زن متاهلم رفتی با زبون لری ز ...

جواب دادن اشتباهه؟!!!! بعد از ۱۲صفحه فحاشی رکیک؟!؟!!! چه به موقع به نتیجه گیری و تصمیم رسیدین

جواب دادن اشتباهه؟!!!! بعد از ۱۲صفحه فحاشی رکیک؟!؟!!! چه به موقع به نتیجه گیری و تصمیم رسیدین

امیدوارم به شما چیزی نگه

شما تاپیک قبل نبودی و همه کاربرا گفتن مقصر اون از اول این تاپیکم پرید بهم روزخوش

شما تاپیک قبل نبودی و همه کاربرا گفتن مقصر اون از اول این تاپیکم پرید بهم روزخوش

خجالت بکش 

چقدر دروغ ؟؟؟؟

شات تاپیک قبلی هم میزارم تا ببینن چقدر دروغگویی

واقعا چه شخصیت منفوری داری

حق دارن خونواده و فامیلاتون تحویلت نمیگیرن

از بس شررررری و بی ادب

شات تاپیک قبلی هم میزارم تا ببینن چقدر دروغگوییواقعا چه شخصیت منفوری داریحق دارن خونواده و فامیلاتون ...

شر باحال گفتی لینک بده 

یه واژه لریه که مرسومه تو حرفاشون میگن به معنی دورت بگردم

نوشتم دورت بگردم فقط اطلاعات دادم خدمتتون

کو عاشقانه های من با زن متاهل پس ؟؟؟؟

اگه حرفی زدم بیار بگو