2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78928 بازدید | 388 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دو اکانت یا دوست دخترش زنیکه خیانت کار

نمی دونم دو تا اکانت داره یا نه ولی یه لحظه فکر کن شاید یه دختر بی گناه باشه بهش برچسب زنیکه ی خیانتکار رو زدی .

عصبانی نشو عزیزم آروم باش 

می دونم دعوا رو ایشون راه انداخت و حرفهای بدی زد ولی دیگه پیگیر نشو سعی کن تحت هیچ شرایطی به مادر و دختر و خواهر کسی فحش ندین اونها هم مثل ما زن هستند 💐🌹🌷🌸

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
نمی دونم دو تا اکانت داره یا نه ولی یه لحظه فکر کن شاید یه دختر بی گناه باشه بهش برچسب زنیکه ی خیانت ...

چرا بی دلیل طرف مرد رو می گیره توهین می کنه به من هست عزیزم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
یه چیزیو بگم برم الهی داغ مادرت به دلت بمون اما الهی از دلم خبر نداشتی اینجوری خواستی دلمو بشگنی سرخ ...

ننه من غریبم بازی در نیار . از تاپیک قبلی فقط چون گفتم سایت داستان ها داره شروع کردی به بی ادبی

به حرف یه بی شخصیت مثل تو هم برای هیچکس اتفاقی نمیوفته 

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

ولش کن عزیزم برو بخواب 🌸🥀

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

طرف زن و مرد نداره

طرف حق مهمه

ننه من غریبم بازی در نیار . از تاپیک قبلی فقط چون گفتم سایت داستان ها داره شروع کردی به بی ادبیبه حر ...

بابا بی خیال کوتاه بیاین ،سر صبح اعصاب خودتونو خراب نکنین

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
نمی دونم دو تا اکانت داره یا نه ولی یه لحظه فکر کن شاید یه دختر بی گناه باشه بهش برچسب زنیکه ی خیانت ...

تاپیک قبلی لینکش و میدم نگاه کن . متوجه میشی کی شروع کرده و چیا گفته 

خدا جای حق

دقیقا جای حقه

اومدی منو خراب کنی سر اینکه گفتم سایت اگه خرابه اینقدر انتقاد نکنید و نیمه پر لیوان و ببینید و هزار وصله بهم چسبوندی

اره خدا جای حقه ، تا اینجوری خودت و نشون بدی جلو همه

تاپیک قبلی لینکش و میدم نگاه کن . متوجه میشی کی شروع کرده و چیا گفته

اها از اونجاه سوختی داشتی قربون صدقه زن متاهل می رفتی با زبون لری که زن هم بهت پرید 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
والا من باشم شرفشو می برم تهدید به طلاقش می کنم فکر پدرتو هم نکن حقشون بذار کف دستش

ماشالله 

یه ذره خوددار باش 

شرف کیو میبری 

اینقدر راحت زندگی خراب کن نباشید

مامان دو تا پسر گردالوووو👶🧒 و یه دختر 👧 نخودچی