2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست

بنظرم تا خودش ب این درک نرسه ک با کمک کردن زیادی ب مادر زن و بچش تو شرایط سخت قرار میگیرن و تا حتی قسطش ی ماه عقب نمونه تا کاسه چ کنم چ کنم دستش بگیره دعوا و بحث بی فایده و بی نتیجه هست 

توام نمیتونی کاریش بکنی- 

یادم افتاد کی هستی زنو نی همش توی بحث زنای دوج ن سی ای علاقه داری همش وسط زنا باشی

اگر حس میکنید جایی آتیش گرفته با ۱۲۵ تماس بگیرید 😊

مهم نیست کی میگه (زن.مرد) / مهم اینه که چی میگه 👌

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف شد واقعاچون الان کل وجودت و عقده و کینه گرفته و قلبت به رنگ سیاهیه شب شده ، روزی خودت به این سن ...

ابله احمق کمک فرق داره تو طلا زنتون می بری می فروشی برا مادرت خب مادر گوربه گورشدت واجب کابینت بزن؟کم‌ کمک رو با سو استفاده اشتباه نگیر درضمن بد سوختی که توی تاپیک قبلی  جوابت. دادم نی نی سایت هم فهمید زنو نی آدمک ایدیتو زنون زده  درضمن منو با مادر خواهر خودت اشتباه نگیر من سو استفاده گر و گدا محتاج نیستم مثل مادرت خواهرات دارم به اندازه کافی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

وای اسی خیلی دلم میخواد شعار بدم که چیزی نشده و مادرشه و بزار خرج کنه و حق اعتراض نداری و....

اما درواقع اگه جای شما بودم خیلی خیلی ناراحت میشدم که النگو رو بفروشه برای کابینت اونم پنهانی

ایشون وظیفه داره به مادرش برسه اما نه اینکه برای شما کم بذاره

سخته منطقی رفتار کردن و فکر کردن تو این شرایط

اما دعوا نکنی ها. فقط ادم بده میشی

اگر حس میکنید جایی آتیش گرفته با ۱۲۵ تماس بگیرید 😊مهم نیست کی میگه (زن.مرد) / مهم اینه که چی میگه � ...

اتفاقا تو آتیش گرفتی برو یه لیوان آب سرد میل کن اقد س خانم

آره اینجور مادرا همش منت دارن سر بچه هاشونخب میخواستی دوباره ازدواج کنی کی جلوتو گرفته بودکه حالا هم ...

یکی هست در شرف اشناییم کلا هفت سال با شوهرش زندگی کرده و چهارتا بچه زاییده و شوهرش مرده الان پسراش بزرگ شده رس پسراشو میکشه و پولشونو میگیره و خرجی میده بهشون پسره پولداره ولی وابسته مادرشه و همه چیش دست اونه سالی دوبار کربلا میره مکه میره ترکیه میره ترکیبی میزنه، به قیافشم نمیخوره اصن صبر کرده باشه و بعد شوهرش ازدواج نکرده باشه وجدانمو میذارم وسط و میگم قطعا روابط بدون ازدواج داشته پسر بزرگش ۳۵سالشه خودش ۴۹ولی از اوناس که عملیه و ناخنای کاشت جیغ قرمز و ابروهای تتو شیطانی و.... متنفرم ازش اگه اوکی بشه جرشش میدم بعد اینکه رابطمون به نتیجه برسه

والا من باشم شرفشو می برم تهدید به طلاقش می کنم فکر پدرتو هم نکن حقشون بذار کف دستش

نه من نمیخوام زندگیمو خراب کنم دو تا بچه دارم بعدشم میگم تقریبا همه چیز برام فراهم میکنه ولی بازم راضی نیستم با اینهمه فشار مالی خرجای بیخود مادرشم بدیم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
بعدم مادرش اگه دلش کابینت و مسافرت میخواد از همون پولای ماهیانه که بچه‌هاش میدن جمع کنه خرج کابینت و ...

بخدا بچه هاش یخچالشم پر میکنن برای لباس جدا بهش پول میدن نمیدونم چرا حرص و طمعش نمیخوابه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
قطعا مثل اونا نیستی چون دریای بی شخصیتیت ساحل نداره ، کاش این سایت فیلتتر شعور و شخصیت داشت تا انسان ...

ببین پدر جون بچه باید میومد اینجاه الان فهمیدم چرا تو این سن تنهای بخاطر اینکه مشگل روانی داری بدرود

از نظر شرعی رضایت شما شرط نیست چون مال همسرتون. فقط ایشون نمی‌فهمه کجا و‌چجوری باید خرج کنه که بعداً خودش چوبشو میخوره. بزار چوبشو بخوره بعدا می‌فهمه. در هر صورت درآمد خودش. 

چرا اینقد‌خودتو اذیت میکنی. وقتی عمه ت و نمیتونی چیزی بگی اگرم بگی زندگیت بهم می‌ریزه. ۵ تومن ارزش دعوا و ... رو ندارن. چند سال بعد متوجه میشی سر این چیزا الکی زندگی رو به کام خودت زهر میکردی 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
یکی هست در شرف اشناییم کلا هفت سال با شوهرش زندگی کرده و چهارتا بچه زاییده و شوهرش مرده الان پسراش ب ...

خودتو بربخت نکن چنین مادری نمیذاره زندگی کنی دیدم که میگم

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
بخدا بچه هاش یخچالشم پر میکنن برای لباس جدا بهش پول میدن نمیدونم چرا حرص و طمعش نمیخوابه

وقتی میگی همه بچه هاش یعنی اون زن اونقدر خوب بوده که بچه هاش همه جوره دوسش دارن و سعی دارن مراقبش باشن و کمکش کنن

ایشالله بچه های خودتم همین جوری دستت و میگیرن و نمیزارن غصه نداری بکشی .

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی

درسته کار شوهرت مشکل داره ..با منطق و آروم گفتن حل کن 

وگرنه پیش شوهرت یه زن خسیس به نظر میای چون مردا کلا زود جوش میان و قضاوت میکنن..

شوهر منم از عیده ب پدرش ده میلیون داده بود و ما لنگ دو تومن پول قسط بودیم که عقب افتاده بود و آخرم انگشترمو فروختم چون ماشین هم خرج بالا آورده بود و چاره نبود 

و من بعد چند ماه شوهرم گفت که به بابام پول دادم منم ب دل گرفتم که چرا نگفته و بهشم گفتم که چرا قایم کردی از من بنظرت میخواستم جلوتو بگیرم 

میفهممت ولی با حرف زدن حل میشه

اگه طلای تو. هست حرامه واقعا خودش نمی فهمه .بره شغل دوم بگیره هر چقدر خواست واسه مادرش خرج کنه ولی ا ...

با پول خودش خریده بیشترم به نیت سرمایه گذاری ولی من برای هر چیزی راضی بشم خرجش کنه برای مادرش راضی نیستم