2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه ...

والا من باشم شرفشو می برم تهدید به طلاقش می کنم فکر پدرتو هم نکن حقشون بذار کف دستش

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بعدم مادرش اگه دلش کابینت و مسافرت میخواد از همون پولای ماهیانه که بچه‌هاش میدن جمع کنه خرج کابینت و سفر کنه عین همه ماها که حقوق میگیریم.واقعا بعضی مادرا از دشمن هم بدترن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش واقعا غیرانسانیهحالا کابینت واجب نبود که از شما بزنه بخاطرش

وای از این زن شیطان صفت تازه برمیداره میگه فلانی(پسر بزرگش) پیشنهاد داد من که حوصله ریخت و پاششو ندارم 

هیچوقتم یک کلمه تشکر نمیکنه که شماها برام اینکارارو میکنید اصلا بروی مبارکش نمیاره

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
شما چرا داری مراعات جیب شوهرتو میکنی و از خرج خودت میزنی؟اگه زن خونه خرج کنه مرد اصلا دیگه نمیرسه که ...

چون که خرم

باور میکنم که نداره دلم براش میسوزه

البته واقعا نداره وگرنه النگوی منو نمیفروخت

حاضره هرکاری بکنه ولی پیش مامانش خودشیرینی کنه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
حق الناسه دیگه. مادرشوهر سابق منم اینجوری بودا حرفشم این بود که من از ارزوهام گذشتم و با فقر بچه بزر ...

آره اینجور مادرا همش منت دارن سر بچه هاشون

خب میخواستی دوباره ازدواج کنی کی جلوتو گرفته بود

که حالا همه ی زحمتت رو دوش بچه هات نباشه

مادرشوهر منم اینجوری بود ک جاریم جلوشو گرفت سالی بیس بار میرفت مسافرت این در حالی بود ک منو جاریم ه ...

دم جاریت گرم من از این عرضه ها ندارم چون قطعا شوهرم منو میزاره کنار

مثل تو تو سری خور بار نیومدم

حیف شد واقعا

چون الان کل وجودت و عقده و کینه گرفته و قلبت به رنگ سیاهیه شب شده ، روزی خودت به این سن میرسی و چشم انتظار یه زنگ و پیام میمونی چه برسه به اینکه کمکت کنن .

خدا رو شکر تو خونواده ما از این داستانا نیست و هیچ وقت محبت های مادرمون یادمون نمیره و هر جور بتونیم موجب شادیش و حال خوبش میشیم 

شما اسمش و بزار تو سری خور 👌😊

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
چون که خرمباور میکنم که نداره دلم براش میسوزهالبته واقعا نداره وگرنه النگوی منو نمیفروختحاضره هرکاری ...

ببین اینکه کار شوهرت اشتباهه اصلا بحثی توش نیست 

ولی اگه بخوایم قدم قدم بریم عقب خب خودتم مقصری قشنگم

شوهرت طلا برات خریده بلااستفاده انداختی تو کشو با اینکار یاد گرفته که دیگه برات طلا نخره همونی روهم که داری چون استفاده نمیکنی ببره بفروشه

مورد دیگه اینکه خرج نمیکنی ازش نمیخوای برات خرج کنه خب میگه زنم که قانعه صداشم درنمیاد مادرم بنده خدا زحمتمو کشیده ازم پول میخواد بذار بهش بدم 

اگه پول خرید النگو از خودش بوده که حلاله

آره خودش خریده ولی واسه این خریدیم که یه روز به یه زخممون بزنیم منم گفتم نفروش بخاطر خودم نبود گفتم بزار باشه یه وقتی که واقعا پول لازم بودیم بفروش گوش نکرد