2777
2789
عنوان

از نظر شرعی حلاله که شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 78925 بازدید | 388 پست
نمی تونم مادرش عمه ی منه آبروریزی میشه بخاطر بابام اینکارو نمیکنم حتی نمی دونم بروی خودش بیارم یا نه ...

آفرین بهت ،آبروداری کنی بهتره اختلافش میوفته توزندگیت ازونطرفم شوهرت به کارش ادامه میده فقط سنگ رویخ میشی دورازجونت ،خواهرشوهرم واسه پسرش دخترمو میخاد دوسالی میشه داستانتو خوندم خیلی بهم شبیهید ایناهم توفقر بزرگ شده پسره مادرش سختی کشیده پسره مهندسی گرفته وسرکاره ولی میبینم خیلی خرج مامانش میکنه از وسایل خونه بگیر تا دوا درمون واس مادرش خیلی خرج میکنه منم بخاطر همین جواب رد دادم بهش با اینکه پسر ه ازهمه لحاظ اوکیه ،اما ازین چیزاشه ک میترسم با اینکه پسررو میشناسم عین پسرم دوسش دارم و اونم هرکاری میخاد کنه ازم مشورت میگیره ولی من از این حکومت مادرسالاری میترسم دخترم تو اولویت نبلشه ، پسره هنوزم دست بردارنیست کاش مادرش اینطورز نیود 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا بچه هاش یخچالشم پر میکنن برای لباس جدا بهش پول میدن نمیدونم چرا حرص و طمعش نمیخوابه

دقیقا پدرشوهرمن ومادرشوهرم اینجورن بخدا واسه همه عروسا طلاخریدن واسه من هیچ واسه اوناماشین گرفتن واسه ماهیچ بعدهرماه شوهرم سه تومن بهشون میده خودمون مستاحریم بهم میگه طلاهاتوبفروش واسه رهن وحاضرنیست به پدرش بگه بسه دیگه هرماه پول بهتون دادم تازه کلی ازبرنج وگوشت هم براشون تهیه میکنه ولی توزندگیمون من هی مجبورم قناعت کنم چون میبینم قسطش دیربشه نمیخوابه واسترس میگیره منم حلال نمیکنم وهیچوقت نمی بخشمشون واینکه میگن خیرش توزندگیت میاد ندیدم والا اونایی که کمک نمیکنن کلی پیشرفت کردن ماهی باید بشینیم ببینیم مادرشوهر چه نقشه ی جدیدی واسه تیغ زدن شوهرامون کشیده

گاهی انسانم آرزوست
نمیشه پدرت باهاش حرف بزنه؟

نه بابا پدرم اصلا دخالت نمیکنه بهش بگم شوهرم آشوب بپا میکنه

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
ابله احمق کمک فرق داره تو طلا زنتون می بری می فروشی برا مادرت خب مادر گوربه گورشدت واجب کابینت بزن؟ک ...

عزیزم جوابش نده . باهاش دهن به دهن نشو .ایشون بددهنی عادتشه.  همین یکی دو ساعت پیش داخل یه تاپیک دیگه که کاربران در مورد خرابی سایت اعتراض داشتند ایشون خود واقعیش رو نشون داد 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عزیزم جوابش نده . باهاش دهن به دهن نشو .ایشون بددهنی عادتشه. همین یکی دو ساعت پیش داخل یه تاپیک دیگ ...

دقیقا دلش از اونجاه پر که دمشون قیچی زدم  

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ولش کن ورنداری دعوا درس کنی😑برکتش میاد تو زندگیتون یادمه مامانم همیشه از اینکه بابام به خانوادش کمک ...

عزیزم مادرت خق داشته. مادرا از خرجای خودشون میزنن ک زندگی ی کم میش بره بعد جای دیگه خرج بشه میسوزه ادم. 

من ی دوستی دارم خرج نمیکنه. بعد الان شوهرش رفته ضامن برادرش شه ماهانه کلی مبلغ از حقوقش  داره جای بد حسابی برادرشوهره میره. حالا اینجا زنه نباید بسوزه

زندگی قبلیم خودمم دیدم 😐 ولی نمیدونم چرا دوست دارم اینبار بجنگم. شایدم منصرف شدم

عزیزم یادته بهم گفتی کدوم کاربر در مورد رسیدگی به سایت اعتراض داشت ؟ الان هم این جاست 😄خودش را نمایان کرد 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
ببین پدر جون بچه باید میومد اینجاه الان فهمیدم چرا تو این سن تنهای بخاطر اینکه مشگل روانی داری بدرود

آره مشکل روانی دارم که مثل خودت جوابت و نمیدم

البته میدونم اگه مثل خودت هم جوابت و بدم فایده نداره

کسی که نمیتونه با متانت صحبت کنه و الفاظ قشنگی بیاره تو حرفاش کاملا مشخصه کجا و چه شکلی بزرگ شده ...

*از کوزه همان برون تراود که در اوست*

هنوز دیر نشده ها ، با ۴ تا خانواده درست و درمون رفت و آمد کن تا چیزایی که باید یادت میدادن و یاد ندادن بهت و یادبگیری ، یادم نمیاد بهتون توهین کرده باشم که با توهین و فحاشی جوابمو بدید ؟

آن‌کس‌که‌نداند‌و‌نخواهد‌که‌بداند/حیف‌است‌چنین‌جانوری‌زنده‌بماند #منشی_نفر_بعدی
دقیقا دلش از اونجاه پر که دمشون قیچی زدم

با شما هم دعوت گرفته بود داخل اون تاپیک 😂من دیر رسیدم 

کوکوکو😂😍😍😁

همین آقا که متن طولانی می نویسه 😂 و لحن بد داره داخل همین تاپیک 

عزیزم مادرت خق داشته. مادرا از خرجای خودشون میزنن ک زندگی ی کم میش بره بعد جای دیگه خرج بشه میسوزه ا ...

نه میدونی چرا این اتفاق میفته؟

چون زن توی زندگی قدرت نداره

و با شوهرش رفیق نیس 

مامان من نه قدرت داش قبلا نه سیاست اونچنانی بلده نه اینکه رفاقت با بابامو بلده 

پس به بابام حق میدم که پنهونی اینکارو کنه .بعدشم حتنا یه بار واکنش بد دیده که پنهونی کرده دیگ 

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...