2777
2789
نمیخوام انرژی منفی بدم. من باردار نشدم و دلیلش اینه که بعد از انتقال خیلی استرس داشتم و ۱۴ روز مطلق ...

یعنی نباید از ۳ روز بیشتر استراحت مطلق داشته باشی؟

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

دكتر من كه اعتقادى به استراحت مطلق بعد از انتقال نداره مال من و كه انتقال داد گفت ميتونى همين الان برى دسشويى، ولى من سه روز اول استراحت كردم ٤ روز حتما يه قاشق غذاخورى نشاسته رو تو آب حل كن بخور، بيشتر به سمت چپ بخواب شير سويا اگه پيدا كردى روزى يه استكان كوچولو بخور البته ٥ روز تا يه هفته

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها کسی که ivf میکنه و باردار میشه ان شالله میتونه طبیعی زایمان داشته باشه یا حتما سزارین انجام م ...

چه لقاح مصنوعی باشه چه طبیعی،به زایمان ربطی نداره.

ممکنه مادر شرایطش برای طبیعی مناسب نباشه و سزارین کنن.

عزیزم به اون یه بسته جنین گوگولی فکر کن که بیصبرانه منتظرن که بیان تو دلت و رشد کنن. ناامید نباش.

انشالله هممون دست پر از بیمارستان برمیگردیم

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸

از مطالبی که من خوندم بیشتر جواب و کسایی که تو رویان بودن گرفتن من زنگ زدم گفت هزینش ۴۵۰۰ ابن سینا گفت ۶ تا هشت میلیون 😢

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
خب اگه خودت مشكلي نداري كه چه بهتر، رحم خوبم شرطه بالاخره ، حسابي تقويت كنين هم روحي هم جسمي بعدم تو ...

عزیزم شما به نتیجع رسیدید با ای وی اف ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

منم ماه پیش منفی شدم ،پریود بشم باید برم ،دکتر گفت بعد از دوتا پریود میتونی بیایی،،شما چند ماه بعد ا ...

من آخر تیر انتقال داشتم.

دکتر گفت پریود بعدی برم.

این ماه هنوز پری نشدم.۱۰ روز عقب انداختم.

منتظرم پری بشم بعد برم.

من آخر تیر انتقال داشتم. دکتر گفت پریود بعدی برم. این ماه هنوز پری نشدم.۱۰ روز عقب انداختم. منتظر ...

انشاله که پریود نشی و مثل خیلیا بعپ از،ای وی اف طبیعی حامله شده باشی

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
یعنی نباید از ۳ روز بیشتر استراحت مطلق داشته باشی؟

دکتر به من گفت سه روز استراحت مطلق فقط برای دستشویی از جام بلند شم.

بقیه ی روزا استراحت نسبی باشه یعنی فقط کار سنگین انجام ندم و خودم رو خسته نکنم.

من ۱۴ روز استراحت مطلق داشتم و اشتباه کردم.

آره عزیزم هزینش مهم نیست 

من خودم سه بار بيمارستان گاندى انجام دادم بدون هيچ نتيجه اى برادرشوهرم و جاريم رفتن بيمارستان مهر دكتر مهرا كتابى همون بار اول مثبت شد الان دوقلوهاش سه سالشون، منم بار چهارم رفتم پيشش نتيجه گرفتم دو ماه ديگه پسرم دوسالش ميشه

انشاله که پریود نشی و مثل خیلیا بعپ از،ای وی اف طبیعی حامله شده باشی

ان شاء الله.

ممکنه معجزه بشه برام،چون من لوله هام چسبندگی داره.

ولی این میدونم و ایمان دارم که خدا به هرکاری قادره.

من خودم سه بار بيمارستان گاندى انجام دادم بدون هيچ نتيجه اى برادرشوهرم و جاريم رفتن بيمارستان مهر دك ...

وااای یعنی میشه منم دوقلو داشته باشم

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

واقعا هم كارش و بلده خيلى با دقت انجام ميده هم دستش خيلى سبكه، روز انتقال فكر كنم ده نفر بوديم وقتى رفتم جواب آزمايش  و نشونش بدم خيلى خوشحال بود ميگفت همه انتقالاى اسفندم مثبت شدن