دكتر من كه اعتقادى به استراحت مطلق بعد از انتقال نداره مال من و كه انتقال داد گفت ميتونى همين الان برى دسشويى، ولى من سه روز اول استراحت كردم ٤ روز حتما يه قاشق غذاخورى نشاسته رو تو آب حل كن بخور، بيشتر به سمت چپ بخواب شير سويا اگه پيدا كردى روزى يه استكان كوچولو بخور البته ٥ روز تا يه هفته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم سه بار بيمارستان گاندى انجام دادم بدون هيچ نتيجه اى برادرشوهرم و جاريم رفتن بيمارستان مهر دكتر مهرا كتابى همون بار اول مثبت شد الان دوقلوهاش سه سالشون، منم بار چهارم رفتم پيشش نتيجه گرفتم دو ماه ديگه پسرم دوسالش ميشه
واقعا هم كارش و بلده خيلى با دقت انجام ميده هم دستش خيلى سبكه، روز انتقال فكر كنم ده نفر بوديم وقتى رفتم جواب آزمايش و نشونش بدم خيلى خوشحال بود ميگفت همه انتقالاى اسفندم مثبت شدن