2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخر تیر انتقال داشتم. دکتر گفت پریود بعدی برم. این ماه هنوز پری نشدم.۱۰ روز عقب انداختم. منتظر ...

شما بعد از ای وی اف که منفی شد طبیعی باردارشدی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیزم به اون یه بسته جنین گوگولی فکر کن که بیصبرانه منتظرن که بیان تو دلت و رشد کنن. ناامید نباش.

هربسته چندتا جنین داره؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

دختر خالم با IVF بچه دار شد چند سال بچه دار نشد دیگه نا امید شده بود . اخرش یه جا پیدا کرد پیش دکتر تدین رفتن  یه مدت تحت نظر بود بود بچه دار شد . الان هزار بار خدا رو شکر می کنه . میگه با بچه زندگیمون شاد شده . دیگه انگیزه داریم برای زندگی کردن .واقعا به نظر من دکتر لیلا تدین بهترین زنان که این دختر خاله ام لبخند رو لبش نشسته

عزیزم یه سر برو مرکز ناباروری امین ایشالا مشکلت حل بشه ، زندایی من پیش همینجا IVF کرد جواب گرفت. 

خیلی دوا درمون کرده بودند ولی نتیجه نمی داد که وقتی رفتن اینجا همون بار اول باردار شد و تونست بچه رو نگه داره . 

سمانه جان عزیزم از اونجایی که خودمم این مشکل رو چند سال داشتم خیلی خوب میفهمم چقدر الان ذهنت درگیره و احساس بدی داری.

منم چندین سال دنبال ی راه بودم برای بارداری و صاحب بچه شدن. دیگه داشتم نامید میشدم که با ی دکتر خیلی خوب اشنا شدم که تو کارش مهارت داشت و خدارو شکر تونست بهم کمک کنه که با IVF صاحب ی دختر ناز بشم. میخوای من آدرس شونو بدم برو ی سر پیشش دکتر خیلی خوبیه میتونیبا خیال راحت پیشش درمانت رو شروع کنی

دکتر لاله صادقی

https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149  و   02144054572