2777
2789
عنوان

سنو تشکیل قلب

261 بازدید | 23 پست

طبق اخرین پریودی باید 10هفته سن جنین بود

رفتم سنو گف 6هفته اس و قلبش ضربان نداره

گف دو هفته دیگه بیا

فک کنین من دقیقا شدم علامت تعجب

و حالا ترس شدید افتاده تو جونم

چرا اینطوریه اخه؟

باید سقطش کنم؟

چیکار کنم اخه؟

چرا مطابقت نداشت سن جنین با اخرین پریودی؟

کسی میدونه راهنماییم کنه؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بله
6
85%
خیر
1
14%

درخواست دوستی ممنوع...

تشکیل میشه نگران نباش فقط سقطش نکن

معمولا میگن اگه صفرای مادر زیاد باشه و کم خون اونوقت ثلب دیر تشکیل میشه و اینم میگن بچه هایی که به بهانه عدم تشکیل قلب سقط میشن هوش زیادی دارن

یه کلیپ هست اگه پیدا کردم میفرستم ببینی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید لقاح دیرتر انجام شده.دوهفته دیگه برو انشالا صدا قلبشو بشنوی

نمیدونم 

اونقد تعجب کرده بودم اومدم سالن انتظار سنوگرافیه یه خانمی ازم پرسید چی شده خانم چرا رنگت پریده خدای نکرده مشکلی پیش اومده

منم موندم هاج واج نگاش میکردم

درخواست دوستی ممنوع...

تشکیل میشه نگران نباش فقط سقطش نکنمعمولا میگن اگه صفرای مادر زیاد باشه و کم خون اونوقت ثلب دیر تشکیل ...

عصر دکتر فوق تخصص زنان بردم حرف شما رو زد

گف عجله نکن تا دو هفته دیگه

فقط آروم باش..نتم سرچ نکن

درخواست دوستی ممنوع...

🍱علت عدم تشکیل قلب جنین

🍱همانطور که در مطالب گذشته بیان کردیم ،صفرای بالا در بدن مادر و خشکی ناشی از غلبه ی صفرا بر کبد ،مانع تولید خون و خونرسانی به جنین می شود .

🍱برای تشکیل قلب ،جنین نیاز به خون دارد ،به خصوص در دو ماه اول بارداری.قلب یعنی طبع گرم و تر = دَم و دم یعنی خون .

🍱اگر جریان خون سازی و خونرسانی به درستی به جنین نرسد ، نطفه در تبدیل شدن به خون و بعد تشکیل اعضای بدن ، دچار مشکل می‌گردد .

🍱لذا در دو ماه اول بارداری ،باید خوراکی ها جوری باشد که تولید کننده ی خون باشد، نه مانع تولید خون یا خونرسانی یا گردش خون متوازن در بدن.

🍱پس اهمیت داشتن یک برنامه مناسب غذایی و شناخت خوراکی های خون ساز اینجا مشخص می‌گردد .

🍱هرچه در سه ماه اول بارداری و سه ماه آخر بارداری ،خوراکی خون ساز،به اندازه و تناسب مصرف گردد ،نوزادی که متولد می‌گردد ،از لحاظ هوشی ،جسمی ،پربارتر و فرزند رشید و جسور و خوش آتیه تر خواهد بود.

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من طبق اخرین پریودم باید ۸هفته باشم ولی وقتی رفتم سنو گفت ۵هفته و ۵روزمه قلبشم ندید گف ۱هفته دیگه بیا حالا گفتم ۷هفته بشم برم ببینم دیده میشه یا ن البته ب من گفت احتمال سقط۵۰ ۵۰ ست 

دعام کن منم دعات میکنم💛

اخه من سابقه سقط داشتم ب دلیل تشکیل نشدن قلب 

خدا میدونهشما همچنان علائم بارداری داشتین؟مثل تهوع و سنگینی سینه ونفخ؟

سونوتو ببر دکتر ببین چی میگه ولی توقف رشد متاسفانه امیدی بهش نیست ،من کلا تهوع از اول نداشتم ولی بقیه علایمم تا حدودی مونده بوده حتی بعد کورتاژ هم یه کوچولو علایم داشتم تا هورمونام برگشت سرجاش اوکی شدم

عصر دکتر فوق تخصص زنان بردم حرف شما رو زدگف عجله نکن تا دو هفته دیگهفقط آروم باش..نتم سرچ نکن

توکل کن بخدا

پسر خودم تو سونو گفته بودن قلبش مشکل داره یا نمیدوتم چی چون دکتر و همسرم ازم پنهونش کرده بودن 

دکتر گفته بود ازین موردها زیاد میشه به مرور تشکیل میشه

شکر خدا الان 7 سالشه و از همه سالمتر و هوش بالایی داره

من طبق اخرین پریودم باید ۸هفته باشم ولی وقتی رفتم سنو گفت ۵هفته و ۵روزمه قلبشم ندید گف ۱هفته دیگه بی ...

ان شالله خیر برات پیش بیاد

شما علایم یا ویار بارداری دارین؟

درخواست دوستی ممنوع...

خیلی لطف کردین اینو فرستادین

نگران نباش مامان مهربون بسپارش دست همونی که این کوچولو رو تو دلت با اون ابهتش جا کرده ❤