2777
2789

منظورش چیه؟البته  وقتی گفتم این کلمه در شان من نیست  میگه چی میگی س سی یعنی   همون جذاب   ...

حالا اگه همش بعد از کات ، یه ساعت ی بار تلگرامش آن بشه طوری ک انگار دائما خوابیده تو تلگرام  این طبیعیه ؟ یاداره  آنلاین بودن  منو چک میکنه؟

اگه تخصص داری ج بده

پاراگراف توضیحات😝 : سایت نمیذاره اون کلمه که اولش س داره و دومش ک داره  سومش س داره و چهارمش ی داره رو بنویسم ،،، 😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون کلمه بستگی به فرهتگ و محل زندگ داره درسته تو اروپا یعنی جذاب و خواستنی بین دو نفر هم که رابطه جنسی دارند یا قصد دارند داشته باشند بد نیست ولی خوب برای ابتدای آشنایی جالب نیست

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
اون کلمه بستگی به فرهتگ و محل زندگ داره درسته تو اروپا یعنی جذاب و خواستنی بین دو نفر هم که رابطه جن ...

لعنت به  هر چی پسر ک فقط فکرش ی چیز دیگست ،،،گیف پروفایلت  آرزوست (عشق واقعی یکی شدن با کسیکه دوسش داری نه کسی   که سرنوشت  بهت تحمیل میکنه🤕)  

آها مرسی ک هستی ، لازمه تو بعضی موارد آقایون نظر بدن

۶ ساله تو سایتم

اولین باره میبینم ی خانم از ی اقا تشکر میکنه بابت حضور

خدا برای خونوادتون حفظتون کنه

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
۶ ساله تو سایتماولین باره میبینم ی خانم از ی اقا تشکر میکنه بابت حضورخدا برای خونوادتون حفظتون کنه

🙏 حضور سالم خوبه دیگه ،الان یه خانوم بیشتر شناخت داره رو آقایون یا یه آقا ،،، خوبه آقایون   تو مواردی ک مربوط ب سرشتشون هست  ی  جا هایی ذهن مارو روشن کنن ، بعضی وقتا آدم جواب ی سوالو میدونه ولی دلش میخواد یه شخص دیگه مطمئنش کنه