2777
2789
عنوان

مرد ها کثیفن(علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 18 پست
🥲نمیدونم خوشحالم باشم از اینکه بقیه هم زندگی رو عین من کثیف میبینن و من تنها نیستم و یا ناراحت باشم ...

غلط میکنه اونی ک بخواد هم نوعشو قضاوت کنه..

بعضی وقتا همون خیانت ها و لاس زدن و ... بقیه چیزاهم دست خود آدم نیس...

این مواقع فقط بعضی از افراد از روی شهوت یا لجبازی دست ب کثافتکاری میزنن ،اونام طبق روانشناسی بیمارن!

مشاور سایتمم😌❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط میکنه اونی ک بخواد هم نوعشو قضاوت کنه..بعضی وقتا همون خیانت ها و لاس زدن و ... بقیه چیزاهم دست خ ...

امم پس حرف من درباره بدربودن ادم ها اشتباه بود؟ 

راست میگی. شاید قضاوت اشتباهی بود!

🥲نمیدونم خوشحالم باشم از اینکه بقیه هم زندگی رو عین من کثیف میبینن و من تنها نیستم و یا ناراحت باشم ...

کسی ریشه و خونواده ی خوب داشته باشه و اصالت خوبه از چشم های طرف میشه فهمید از رفتارش موقع سرمستی و خوشحالی زیاد یا غم و خشم زیاد از فامیل اش فرهنگ  قومیت اش از سلیقه اش از پوشش اش از تحصیلاتش و یه حس درونی درون هر آدمی هم هست یه ندای درون در بعضی آدما این حس خیلی قویه یه کسی که روانشناس خوبی هم باشه با نگاه تشخیص میده