ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 393 عنوان حسابداری یا گرافیک 109 بازدید | 7 پست من امسال میرم دهم . همه رشته ها برام در اومده بودن. خودم گرافیک دوست دارم. در موردش خیلی تخقیق مردم . ولی بابام راضی نبودم خیلی باهاش دعوا کردم همش تجربی تجربی میگفت . اخرش حسابداری ثبت نام کردیم . بنظرتون کدوم خوبه 1403/05/09 | 14:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
randomly عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 861 تجربی بهتر بودا حسابداری آینده خاصی نداره. اینو از دوستام و اشناهام فهمیدم. امیدوارم پشیمون نشی💁
roseeeeeee عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 8558 گرافیک هم خوبه حسابداری هم خوبهولی حسابداری رشته خشکیه گرافیک بهتره بنظرمتجربی هم که فقط خر زدن زیاد میخواد کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
khoda_00 عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 301 گرافیک فقط خرج داره. حسابداری بهتره.حالا به نظر شما مدیریت ها خوبه یا اقتصاد و حسابداری؟
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 393 تجربی بهتر بودا حسابداری آینده خاصی نداره. اینو از دوستام و اشناهام فهمیدم. امیدوارم پشیمون نشی💁 یه رشته مسخواستم که صد درصد بتونم برم دانشگاه به مسی محتاج نباشم ، تحربی برم میدونم کنکور در نمیام
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 393 گرافیک هم خوبه حسابداری هم خوبهولی حسابداری رشته خشکیه گرافیک بهتره بنظرمتجربی هم که فقط خر زدن زیاد ... به هنر زیاد علاقه دارم ولی نشد بابام خیلی لج کرده بود حسابداری رفتم که بعد دیپلم بتونم کار کنم حتی با خقوق خیلی کم
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 393 گرافیک فقط خرج داره. حسابداری بهتره.حالا به نظر شما مدیریت ها خوبه یا اقتصاد و حسابداری؟ ممنونم.اگه با منین من نمیدونم زیاد از مدریت و اقتصاد اطلاع ندارم