2777
2789
عنوان

حرف زشت دوستم بمن

902 بازدید | 24 پست

سلام خانما من یه دوست قدیمی ینی اینجوری ک مادربزرگامون قبلن باهم همسایه بودن خیلی شناخت داریم از هم .‌ مدیر یه اموزشگاهه  شما فکرکنید چقد معلم و دانش اموز زیردستشه و منظورم اینه زنه تحصیلکرده و امروزیه زن بیسوادی نیست ک بگیم یچی گفته نفهمیده  خب ؟

ی خاستگار دارم همسایمه داخل یه ساختمونیم ... فقط یبار ک من کرونا گرفته بودم این داروهام گرفت اومد داروهام داد و رفت ینی در حد ۵ دقیقه اومد توی خونه م بعد منه ساده ورداشتم اینو ب دوستم تعریف کردم .. دیگه از روش گذشت اصلا یادم رفته بود بعد حالا ببینید چی میگه دوستم ورداشته زنگ زده سلام احوالپرسی اینا بعد میگه زنک زدم ببینم اگه مرده خونه ت نیست بیام پیشت یه چایی بخورم ‌. گفتم نه سرکاره بعدشم مگه فکر کردی من راهش میدم بیاد بعد دید من جدی ام برگشته میگه حالا چیکارکنم بیام یا نه گفتم نیا داشت حرف میزد گوشیو روش قطع  کردم 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

بدون اینکه بگی ازش ناراحتی نباید قطع میکردی 

دقیقا میگفتی این چه حرفیه میزنی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم خودش ی دختر ۱۵ ۱۶ ساله داره فقط قیافش ببینی وحشت میکنی و کلی دوستای ناجور داره و مسافرت میره باهشون و دوستم اصلا از پسش برنمیاد اومدم بگم فک کردی من مثل دخترتم باز گفتم ولش کن اون بچه س 

شما مگه تنها زندگی میکنی ؟؟ این چه حرفی بوده زده ؟!

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

اسی راجب ب امضات میشه تجربیاتت رو بگی؟ 

مثلا چطوره چی بپوشیم و ببریم خطرناک نیست ؟ حیوانات درنده و مار و اینا؟

هر تجربه خوب و بدی ک بود رو میگی ؟ 

من خودم خونمون کوهپایه دنا هست و قله دنا رفتم . ولی دماوندو دوست دارم برم اما میخوام این چیزاشو بدونم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
چه بی تربیتانقد بدم میاد از ادمایی که نمیفهمن هر حرفی رو باید کجا زد

اگه یه زن بیسواد و پشت کوهی بود میگفتم نفهمیده ولی این به همه مشاوره میده خیرسرش بیس تا کارمند زیردستش هستن مگه میشه نفهمه 

خب بهتر بود خودت نميگفتي اين حرفا 

شما تنها زندگي ميكني معمولا ادما ب خودشون اجازه ميدن هر فكري كنن ديد مثبتي ندارن

حالا اون اقا هم نبود شايد يكي ديگه بود خونت بهتر بود ميگفت ميخام بيام مزاحم نيستم مهموني داري يانه

شما رو يادمه بالاخره اون شب با عموش اومد خاستگاري؟ چي شد؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره