2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اس سمیرا گفتی از ابن اسم بخاطر یک زن سوهر دار خائن که چندیال چنبره بود تو زندگیم متنفرم من دبر فهمیدم وقتی که بچه داشتم امبدوارم ذوز خوش نبینه و بیماری لاعلاج بگیره و جون بده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خدا سمیرا مد نظرمو به سزای اعمالش برسون الهی خیر نببنه به حق اذان و به بدترین حالت ممکن جون بکنه و ب ...

نگو نگو آخ آخ چه بد نفرین میکنی🤪ولش کن.نگو.بگو انشااله خدا سمیرا رو به راه راست هدایت کنه.البته من خودم از سمیرای مد نظر خودم بدی دیدم زندگیمو تباه کرد😭😭ولی بیخیال مهربون باشیم،فکرمونو خرابشون نکنیم.

اس سمیرا گفتی از ابن اسم بخاطر یک زن سوهر دار خائن که چندیال چنبره بود تو زندگیم متنفرم من دبر فهمید ...

عههه چه بد🫣خدا این سمیرا رو سر راه زندگی یکی دیگه نذاره.تاپیک سمیرا دست درازو بخون ترسناکه🤐

عههه چه بد🫣خدا این سمیرا رو سر راه زندگی یکی دیگه نذاره.تاپیک سمیرا دست درازو بخون ترسناکه🤐

عزیزم متاهل بچه داره 

شوهرشم مرد خوبیه ته تو همچی دآوردم کثافت متاهله 

شوهر من در مقابل شوهرخودس به درد نخور بخدا

زندگیم عمذم جونبم نابود مرد خدا ازش نگذره هر روز تو تمام نمازام نفرینش میکنم

بار اول گفتم تو رو حضرت زهرا از دست رندگیم بکش گفت اشتباه شده من باور کردم

بعد بچه فهمیدم چه بلایی سرم اوردن

خدا از شوهرمم نگذره حقم گردنشه بیشعور تا بچه نبود میتونست طلاقم بده الان بچه دار شدبم گیرم‌..اونم اون دنیا تقاص پس بده حلال نمبکنم

گردنم نگرفت ولی همچی فهمیدم..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزیزم متاهل بچه داره شوهرشم مرد خوبیه ته تو همچی دآوردم کثافت متاهله شوهر من در مقابل شوهرخودس به در ...

پس روانیه سمیرای مورد نظر.جنون داره.خدا اهلش کنه.انشااله داروی این آدمای روانی هر چه رودتر ساخته بشه.زودتر از رو زمین کنده بشن