2777
2789

🌸🌼🌻🌷 سلام خانوما. شبتون بخیر و شادی.

میگم خوردن این چیزا ایا مشکلی داره برای یک اقدامی یا نه ؟

خرما . موز . عرق کاسنی. پفک .ساندویچ سوسیس هندی؟😆😅 باردار توروخدا دلتون اب نشه قصد اذیت کردن ندارم. میخوام ببینم مشکلی ایجاد میکنه یا نه.

من رطب مضافتی خیلی دوس دارم .با توجه به اینکه طبع گرمی هم دارم. روزی یه دونه صبح میخورم. یه دونه هم شب. مثلا الان ۲تا با چای سبز خوردم. ایا گرمی زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه.یکروز هم ساندویچ سوسیس هندی خوردم. دوبارهم موز خوردم.

ممنون میشم کمکم کنید. اقدامی های عزیز شما این بخورنخور های این دوران رو رعایت میکنین؟ 😍   

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم وقتي تو اقدام بودم هرصبح يه قاشق غذاخوري پر عسل برميداشتم دارچين زياد ميريختم روش ميخوردم هم ...

خداروشکر ... همون ماه اول اقدام باردار شدی عزیزم.

سخت نگیر بابا بخور هر چی خدا بخواد همون میشه ب این چیزا ربطی نداره

والا از گرمی زیاد میترسم. اما موز و خرما دست خودم نیست. هم بخاطر  آهنش هم بخاطر خوشمزگیش خیلی دوس دارم بخورم.

ولی شیر و بستنی و ماست نمیخورم. یعنی فعلا که نخوردم فقط یکم دوغ. گفتم اینا رو بزارم یک هفته بعد از اقدام بخورم.

مرسي عزيزم ايشالا شما هم زود نتيجه بگيري مطمئن باش هروقت صلاحت باشه خدا به زودي بهت يه ني ني ميده ف ...

منم همش پیش خودم میگم مگه میشه یهویی با چندبار اقدام گرفت. والا تو این دوره زمونه خیلی سخته بچه دارشدن‌ مخصوصا اینکه دور و اطرافم خییییلی زیاد میبینم. تازه اومدم اینجا فهمیدم چقد زن هست که حسرت بچه تو دلشه. خدا به همه طعم مادری رو بده ایشالا.

برام دعا کن دوستم. با اون جوجوی تو دلت برای همه منتظرا دعا کن تو دعات میگیره 

منم همش پیش خودم میگم مگه میشه یهویی با چندبار اقدام گرفت. والا تو این دوره زمونه خیلی سخته بچه دارش ...

من وقتي بي بي مثبت شد هركي تو سايت ني ني ميخواد رو انقد دعا كردم خدا هم مثل من زود خوشحالشون كنه كه حد نداره

خدا بخواد همه چي امكان پذيره نگران نباش

برای یه اقدامی هیچ چیزی مشکل نداره جز استرس اینکه چیکار کنه زودتر باردار شه

من بیشتر هیجان دارم تا استرس.   اهنگ گوش میدم. فیلم میبینم. بیرون میرم. که حواسم پرت شه. باز هیجان و شوقش میاد تو ذهنم. 

توم این حس و حال منو اون موقع ها داشتی ؟چیکار کردی ؟