2777
2789

ایشالا همتون بحق آقا امام حسین عزیز و مهربون حاجت روا بشین.

من قراره یه ختم بگیرم به مدت ۴۰ روز با دعای گنج العرش. هرکی این دعا رو میشناسه که بسم الله. هرکی هم نمیشناسه لینکی گزاشتم تو تاپیکم  به اسم فواید و معجزه دعای گنج العرش. اونو بخونه. خودشم یه سرچی کنه تو نت. اگر موافق بود و بهش اعتقاد داره بیاد موافقتشو اعلام کنه تا اسم بنویسم.

دعای سختی نیست. خیلی شیرین و اسونه. خیلی هم زمان نمیبره شاید فقط ۷ دقیقه.

شیوه خوندن:  ۴۰ نفر میشیم و اسامی رو مینویسم شما یادداشت کنین و یا اسکرین شات بگیرین از صفحه گوشیتون ، و هر روز به نیت اونیکی اسمش تو اون روز هست برای حاجت رواشدن نیتش دعا رو میخونیم. 

💚نکته  فقط نباید یادتون بره وگرنه ختم بهم می ریزه و خدایی نکرده مدیون میشید.  روزی یکبار اونم ۷. یا ۸دقیقه دعا در حق یک نفر بنظرم زمان زیادی نیست. من خودم به شخصه  از این دعای قشنگ خیلی حاجت گرفتم.

موافق بودین یا اینجا یا توی این تاپیکم(   http://www.ninisite.com/discussion/topic/1415679/فریماهم-ممنون-میشم-بیاین-تو-تاپیکم-سوال-دارم-درمورد-ختم-گرفتن?postId=45630496)  بگین تا اسم بنویسم. 

فعلا ۸نفریم.  ممنون میشم شرکت کنین. ایشالا حاجت روا بشین

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارم یه جوریه ممکنه نتونم ۴۰ روز مرتب بخونم ولی امروز به نیت همه میخونم۰ بشدت التماس دعا دارم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
فریماه جان حتما بهم اصلاع بده زمان شروع 

باشه چشم. اگر دوستی یا کسی هم خواست لینک تاپیکمو براش کپی کن . یا اگر موافقت کرد خودت بیا اینجا اسمشو بگو تا بنویسم.

کارم یه جوریه ممکنه نتونم ۴۰ روز مرتب بخونم ولی امروز به نیت همه میخونم۰ بشدت التماس دعا دارم

حاجت روا بشی عزیزم. برات سه صلوات فرستادم.