2777
2789

برای گربه هایی که شنیده نشدند، عاشق شدند، انکار کردند، مشتاق شدند، دل را به دریا زدند، درخواست دادند اما معشوق دست رد را به پنجه هایشان زد و آنان اینگونه خسته در کوچه پس کوچه های شهر بر زمین های گرم و غمگون دراز کشیده و گذر عمر میبینند... 

توضیحات عکس: 

عکس اول: گربه ای خسته به حالت درازکش و چشم به افق

عکس دوم: گربه ای خسته به حالت درازکش اما کمی مشتاق برای سردراوردن از رفتار عکاس روبرویش و وسیله ای که دستش است 

عکس سوم: گربه ای خسته و ناامید از تلاش بیهوده اش باز به حالت دراز کش باز میگردد  و سعی می کند حضور عکاس را نادیده بگیرد

عکس چهارم: همچنان گربه ای خسته میومیو کنان آنچنانی که چشمانش رو به افق است به خواب عمیقی فرو میرود امید به اینکه هنگامی که از خواب برخواست حضور عکاس مزاحم را حس نکند اما حضور خانومیوش(گربه ماده_معشوق گربه خسته ما) را چرا.... 

امید است امید... 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

متاسفانه از گربه میترسم ‌‌ودست خودم نیس حس خوبی بهش ندارم نمیدونم چرا شاید یه آسیب تو بچگی باشه ولی خیلی بدم میاد از پیشی🥲 ولی اذیتشون نمیکنم اصلا 

شوقی چنان ندارد بی یار زندگانی، بی یار زندگانی شوقی چنان ندارد❤️ هرکسی میخونه یه صلوات بفرسته بر محمد و آل محمد 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از گربه میترسم ‌‌ودست خودم نیس حس خوبی بهش ندارم نمیدونم چرا شاید یه آسیب تو بچگی باشه ولی ...

منم خوشم نمیاد ازشون ولی زیبان 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

وای یکی میاد تو حیاطمون دختر خیره سرم میره بغلش میکنه😵‍💫😵‍💫😵‍💫مردم بس که موی گربه از رو لباسهاش جمع کردم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

والا یکی دیگه هم هست این وقت صبح، پریده رو نورگیر . بیرونم نمیره. هی میومیو میکنه و رفتن هم ننیره

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
وای یکی میاد تو حیاطمون دختر خیره سرم میره بغلش میکنه😵‍💫😵‍💫😵‍💫مردم بس که موی گربه از رو لباسها ...

اره گربه ها زیاد موشون میریزه از این برس های لباس بگیرید 

انسان خدایی است ترسان 🌱! 

به جان هم اگه گربهه یه ذره هم به این جیزایی که نوشتی فکر کنه😁😁😁😁 اون الان تو فکر اینه فردا از کجا شکمشو سیر کنه.... چه میدونه خسته و نالان و افق چیه..... ولی قلم خوبی داری که متن ادبی و طنز رو با هم مخلوط میکنی... لذت بردم🥰

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....