2777
2789
خیلی خیلی خیلی دعوا کردیم حرف زدیم حتی یه بار شوهرم دستشو تیغ زد جلوم که من طلاق نگیرم ولی بازم آدم ...

پس قانونی اقدام کن بفهمه این دفعه ماجرا فرق میکنه اون فکر میکنه میتونه هم از آخور بخوره هم توبره .البته ببخشید ها اسی جان

خواهر جاناینجا هیچ کس بهت راهکار درست نمیدهفقط هزار فکر و خیال و دردسر برات درست میشهفقط سرچ کن همسر ...

من دلسوزی شما رو متوجه میشم عزیزم 

ممنونم بابت راهنمایی تون 

ولی خب اینا رو گفتم که بدونید منم خودم تو راه هستم 

و همینطور الکی نمیخوام زندگیم خراب شه 

منم خودم تو اینجور کلاسای همسرداری هستم 

شما خانوم مرضیه کشوری رو می‌شناسید؟! ایشون واقعا کلاسهای خوب و منصفانه ایی دارن 

یا خانوم بنفشه باقری اینم شنیدم میگن خوبه یه صوت دارن درباره همین خیانت میگن مردا روحیه شون دو دسته ست بعضیا با مهربونی و محبت کردن و آروم بودن درست میشن ولی بعضیا رو باید جدی برخورد کنی یا با توپ و تشر و اینچیزا برا اینا اگه محبت کنی بدتر میکنن و اصلا دیگه آدم حسابت نمیکنن یه همچین چیزی گفت 

جدای از اینکه مسئله من یکم با بقیه فرق میکنه چون بقیه اول یکم زندگی کردن اول خودشون دوتا بودن بعد یکی دیگه میاد وسط ولی من از همون اول یکی دیگه بود میگم از قبل عقد شوهرم باهاش دوس بوده وقتیم عقد کردیم بازم ارتباط داشته باهاش الانم که اینجور جدی شده 

منم واقعا تو اون چندماه زندگی کم نزاشتم واقعا براش 

خودشم هیچی نمیگه همش میگه تو عالی هستی تو بهترینی فلانی یه بارم خودش بهم گفت تو خوبی مشکل از منه کلی هم مشاوره رفتم بهم گفتن تا وقتیکه خودش نخواد نمیشه طلاق بگیر 

و البته تجربه هم چیز کمی نیست اومدم اینجا بگم از تجربیات بقیه استفاده کنم چون میترسم از اینکه من بازم خوب باشم ولی اون درست نشه و فقط عمرم بره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس قانونی اقدام کن بفهمه این دفعه ماجرا فرق میکنه اون فکر میکنه میتونه هم از آخور بخوره هم توبره .ال ...

😔😔😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بله میگم من تو کانالشون عضوم و مطالبی که میزارن اینجور بنظر میاد. من مزاج شناسی شونو کاری ندارم چون ...

شما سوال کردید کدوم کلاس هارو شرکت کردید من پاسخ دادم وگرنه نگفتم شما کدوم کلاسو برید ، توی کانالشون چیزی از مطالب کلاس نیست شاید بتونم بگم غباری از کلاس دیده میشه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خب منم همه اینا رو میدونم عزیزم کلاس این بنده خدا رو شرکت نکردم ولی کلاسای دیگه رو رفتم و مشکل من ای ...

نه عزیزم اینطور نیست 

منم خیلی کلاس ها مثل دوره های خانم پرتو اعلم ‌‌شرککردم همشون چرت و پرتن در برابر این کلاس که ریشه ای حل میکنه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من دلسوزی شما رو متوجه میشم عزیزم ممنونم بابت راهنمایی تون ولی خب اینا رو گفتم که بدونید منم خودم تو ...

منم از تجربم گفتم ، میتونید تاپیک با تمام مشکلات با همسرمو بخونید ، خیلی گفتن تو پناه نداشتی که اینکارو کردی این در حالیه که من هم درامدم هم اموالم از شوهرم بیشتره و فقط خواستم زندگیمو نجات بدم

صلاح خودتونو خودتون میدونید

من دلسوزی شما رو متوجه میشم عزیزم ممنونم بابت راهنمایی تون ولی خب اینا رو گفتم که بدونید منم خودم تو ...

باید بترسونیش مثلا حق طلاقو بگیری یااقدام به طلاق کن و تا اخرین مرحله برو ولی طلاق نگیر اون میبینه تو هیچ حرکتی نمیزنی ادامه میده

الان با اونم رابطه داره

آره متاسفانه 

شوهرتو داری با یکی دیگه تقسیم می‌کنی این دیگه درست نمیشه هم خدارو میخواد هم خرما احتمالا بیشتر از ابروش می‌ترسه باز هر جور خودت صلاح میدونی ولی فکر میکنم مشاور هم بهتون گفته طلاق بگیرین

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺