2777
2789
اولین و بزرگترین خیانتش در حق شما وقتی بوده که با وجود داشتن رابطه با یک‌ی شخص دیگه اومده خواستگاریت ...

ممنونم وقتی که گذاشتید 

بنظرتون من الان چیکارکنم؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ولی اینم بگم وقتاییکه خونه ست تقریباخیلی عالیه اگه حوصله داشته باشه ظرفمیشوره مهمون داشته باشیم حتما ...

شما گفتید نظرمو بگم 

واقعیتش بهت بگم شوهرتون از رفتارش هیچ وقت نمیتونه دست بکشه تا زمانیکه سر و قیافه داره و پول تو دستش هست بسیاری از مردها همچین رفتاری دارن در حالیکه عاشقانه همسرشون دوست دارند و دوست ندارند همسرشون ناراحت کنند مخفیانه روابطی رو دنبال میکنند تا بعضی از کاستی‌ها به زم خودشونو برطرف کنند حالا این کاستی‌ها ناشی از محبت یا کلامی یا جنسی یا کم خودبینی ناشی از کودکی تا حالا باشه

شما یا ناچارید جدا بشید که ممکنه زندگی پس از جدایتون به مراتب بد تر باشه یا شاید روزنه بر خودباوری دارید و میتونید دوباره زندگیتون رو بسازید 

یا اینکه سعی کنید همچنان برخورد کنید و سر زندگی خودتون بمونید در این میان تنها آسیب بیننده شما هستید چون چون روح و جسمتون دچار فرسایش میشه

یا اینکه به این خود باوری برسید و به خیال بشید و نادیده بگیرید فکر کنید اصلا ازدواج دیگه داشته فقط فکر آرامش و آسایش خودتون باشید تفریحات خودتون رو داشته باشید ورزش کنید و جمعه‌ای دوستانه خودتون رو داشته باید

به تجربه میگم شما هر چه بیشتر برخورد کنید و به اون دختره بیشتر زنگ بزنید دختره فکر میکنه خیلی آدم مهمیه و شما یه جورایی اینها رو به سمت هم سوق میدید 

نکته آخر اینو اضافه کنم رفتار های شوهرتون هیچ ربطی به نماز خوندن نداره آدمهای خیلی مذهبی هم بودن که تعدد زوجین داشتن

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید من رفتم وکیل گرفتم که مهریه مو بزارم اجرا بعدم طلاق میدونم شوهرم اختلال شخصیتی داره چون چندبا ...

بله متوجه شدم 

ببینید از نظر من که حدود پانزده سال در این حوزه فعالیت دارم و چندین سال مشاور ازدواج و طلاق بودم شما شخصاً هر کاری که در تصور بوده انجام دادید که شاید هر کس یک سوم اون رو انجام نده 

ببین خواهر من ..ما میگیم زندگی ..کدوم زندگی ؟!؟ این که شما گفتی یه تراژدی هست 

مگه شما عمر و روح و روان تون رو از سر راه آوردی 

به پای چی و کی باید بسوزی و بسازی 

شما اون خانم رو کره ماه هم بفرستید بازم این دو نفر باهم خواهند بود 

مگه بچه بازیه....این دو نفر بارها و بارها باهم رابطه داشتند 

در هر صورت 

شما در یک پیام خصوصی خلاصه کاری که کردی و وضعیت الان رو برام بفرست ببینم داستان الان چیه و باید چیکار کرد 

شما گفتید نظرمو بگم واقعیتش بهت بگم شوهرتون از رفتارش هیچ وقت نمیتونه دست بکشه تا زمانیکه سر و قیافه ...

ممنونم از وقتیکه گذاشتید 🙏

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕