2777
2789
متاسفانه بر خورد آروم وبا متانت شما باعث شده توی یه دایره امن قرا بگیره هم اونو داشته باشه هم شما ر ...

😔😔😔

خب پس شاید واقعا باید اینجوری تموم شه 

ممنونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خواهر جان

اینجا هیچ کس بهت راهکار درست نمیده

فقط هزار فکر و خیال و دردسر برات درست میشه

فقط سرچ کن همسرداری مومنانه ایتا برو توو کانالش

هرروز مشق میده

نماز خون کردن همسر که سهله!!! خیانت که سهله..... شوهر مشروب خورشونو درست کردن با همین مهارت ها و سیاست های درست که آموزش میده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق 

زیر منت پدر مادر تو خونشون باشم ولی هیچ کس اینجور هزار بار بهم خیانت نکنه 

تمام

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خواهر جاناینجا هیچ کس بهت راهکار درست نمیدهفقط هزار فکر و خیال و دردسر برات درست میشهفقط سرچ کن همسر ...

خب منم گفتم دیگه 

من راهکارها رو رفتم 

شما کلاساشو شرکت کردی؟! 

غیر اقتدار و اینکه بیشتر به خوانوادت بچسبی چیز دیگه هم میگه؟! بنظرت برا یه همچین کسی اقتدار دادن حلش میکنه؟! وقتی نزاشته مهر سند ازدواجمون خشک شه..... 

الان برای من وقت کلاس شرکت کردن نیست 

راهکار باید پیدا کنم 

خیلی داره ارتباط حضوری شو بیشتر میکنه قبلا ماهی 1 بار 

یا 2 ماه 1 بار بود الان هفته ایی شده 

امروزم پاشد رفت گفت میره دادگاه ولی من واقعا خبر ندارم کجاست.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کاش یکم جدیتر برخورد میکردیهرچقد بیشتر خیانت کرده تو باهاش بهتر و بهتر شدی!وقتی کسی کار اشتباهی میکن ...

درسته..... 

خب منم گفتم دیگه من راهکارها رو رفتم شما کلاساشو شرکت کردی؟! غیر اقتدار و اینکه بیشتر به خوانوادت بچ ...

عزیزمن

شما تازه عروسی

حساب کن

مثلا 9 ماه استرات مطلق باشی

این میخواد چی کار کنه

ایشون خیلی بچه است

با خانواده اش مطرح کن

مدارک جمع کن 

اوون دخترم رو پیدا کن

حساب اونم برس 

تاحالا مدارا کردی خوبه

از حالا اون روی نجیب رو نشون بده

از قدیم گفتن امان از روزی که نجیب بشه نانجیب 

ببین فعلا فقط و فقط مدرک جمع کن ازش 

این بار بگو میبخشمت ولی خونه رو بزن‌به نامم 

دفعه‌ بعدی بگو طلا میخوام برای بخشیدنت 

اگر گفت زیاده و ... بگو بهای خیانت همینه تاوانش سنگینه پس بپرداز 

وقتی که قشنگ‌پول و مدرک‌ازش جمع کردی درخواست طلاق بده مدارک رو هم به قاضی دادگاه نشون بده و مهریه‌ت هم ازش بگیر 

من سریعا نمیگم‌طلاق چون الان همه‌ی خانوم ها میگن طلاق ولی به بعدش فک‌نمی‌کنند که چطور و کجا شما زندگی کنی به هر حال باید آینده تون حداقل تا ۵ سال بعد طلاق تضمین‌باشع دست تون توی جیب خودتون باشه 

این فرد هم درست بشو نیست تا میتونی ازش پول بکن همین!

خب منم گفتم دیگه من راهکارها رو رفتم شما کلاساشو شرکت کردی؟! غیر اقتدار و اینکه بیشتر به خوانوادت بچ ...

اینجور مرد بی حیایی رو فقط باااااید رید بهش

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

خواهر جاناینجا هیچ کس بهت راهکار درست نمیدهفقط هزار فکر و خیال و دردسر برات درست میشهفقط سرچ کن همسر ...

شما کلاساش شرکت کردی؟! 

برات موثر بود؟! 

اگه به دعا اعتقاد داری براش دعا بگیر پیش ملا واینا داداشم خیلی به زنش خیانت میکرد تقریبا بایک زنه ۲سال بود بعد. خواهرم دعا گرفت واسش به ۱هفته نکشید دختره رو ول کرد حتی کارش وعوض کرد که. زنه رونبینه کارش ۱۰سال بود کارمیکرد. اومدبیرون بعدم بازنش الان اینقدرخوبه که نگو بعدازاون ۲تابچه اوردن دیگه هم خیانت نکرد۸ساله میگدره

بله من شرکت کردم ، قبلاً منم فکر میکردم دیر میشه ولی همین امروز شروع کن 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
شما کلاساش شرکت کردی؟! برات موثر بود؟!

بله موثر بود می‌تونی سرچ کنی و تجربیاتو بخونی..... حتما شرکت کن اقتدار دهی هم آموزش میخواد کما اینکه یک درصد کلاس اقتدار دهی هست همش آموزش مهارت و مدیریت بحران هاست همش همین سیاست هاست که هیچ کس نمیدونه چیه 

ببین فعلا فقط و فقط مدرک جمع کن ازش این بار بگو میبخشمت ولی خونه رو بزن‌به نامم دفعه‌ بعدی بگو طلا م ...

متاسفانه چیز زیادی نداره گفتم فقط یه ماشین داره 

حقوقش 10 تومن هم نیست که با قسط و اجاره کلا 

3 تومن برامون میمونه اگه پولی تو یه حساب دیگه ش 

داشته باشه من خبر ندارم مطمئنا هم نمیاد بهم بگه 

مدرک هم دارم ازش تو این مدت خیلی جمع کردم 

وکیل گرفتم گفت مهریه مو گذاشته اجرا ولی تا توقیف 

شدن اموالش یکم طول میکشه 

ولی خب برا بعد طلاق هم شما درست میگید 

فعلا خونه پدر و مادرم هست تصمیم دارم 1 سال دیگه 

درس بخونم مدرکم بگیرم سرکار برم 

ان شاء الله درست میشه.... 

بله من شرکت کردم ، قبلاً منم فکر میکردم دیر میشه ولی همین امروز شروع کن

خب چی بود میشه بیشتر توضیح بدی؟! 

چون من کانال شو دارم مسئولشم میشناسم 

تاجاییکه من ازش مطلب دیدم بیشتر پشت 

مردهاست تا خانوما 

شما چه کلاسی شرکت کردین؟! چقد موثر بود؟!