2777
2789
آره الان اکثرا اینطوری میگن تازه اون خوب بود چندنفره دیگه بهم گفتن تقصیر توعه تو کم گذاشتی برو خودتو ...

عزیز دلم بر اولین کار از اون دختره و همسرت شکایت کن.پدر اون خونه خراب کن و این هوس باز  را در بیار.بعد به فکر طلاق باش قبل از بچه دار شدن.تو را خدا بچه نیاری.یکی دیگه را بدبخت نکنی.حتما برو از اون دختره شکایت کن به همراه همسر خیانتکارت.یکم زرنگ بلش حقتو از این روباه مکار بگیر.اون خونه خراب  بزار پرونده واسش درست شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت مرداس؟؟؟جالب بود نظرتونالبته برای کسی که کلاسو نگذرونده طبیعیه این نظر چون اتفاقا من بعد ازین یک ...

بله 

میگم من تو کانالشون عضوم و مطالبی که میزارن اینجور بنظر میاد. من مزاج شناسی شونو کاری ندارم چون مزاج خودم و همسرم رو میدونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

عزیزم جدا شو منم مشکل مشابه دارم اما بچه دارم و مجبورم بمونم

هر چه زودتر خودتو از این جهنم خلاص کن چون بعدا که بچه بیاد دیگه نمی تونی

مطمئن باش حتی اگه اصلا ازدواج نکنی هم از این جهنمی که توش هستی بهتره

مطمئنی راهی نیست دیگه 😔😔💔

چقدر دلت بزرگه تو دختر 

متاسفانه هوسبازه، پرینت چت رو بگیر و بدون اینکه بهش بگی مهریه رو بذار اجرا و اعلام اموال کن تا هرچی داره ازش بگیرن، بخش نگی طلاق میخوام ک بره اموالش رو ب اسم این و اون کنه ها، با سیاست برو اقدام کن دهنشو سرویس کن 

ذات بد نیکو نگردد چون ک بنیادش بد است..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
توضیح اجمالیش همینه مهارت و مدیریت و سیاست زنانه و تغییر حسابی در زندگی زناشویی ، توضیح جزییش خیلی س ...

خب منم همه اینا رو میدونم عزیزم 

کلاس این بنده خدا رو شرکت نکردم ولی کلاسای دیگه رو رفتم و مشکل من اینجاست که اصلا شوهرم مجال نداد تا بتونم دقیق اونا رو پیاده کنم من همش 1 سال عقد بودم 

الانم 1 سال و 7 8 ماهه ازدواج کردم قبلش هم همین مبحث اقتدار رو از تو این کانال یادگرفتم مبحث اقتدار دهی شونو کامل همراهی کردم و تاحدودی میدونم چیه و من همه اینا رو تو اون مدت عقد و ازدواج داشتم هنوزم دارم وگرنه اینطوری باهاش رفتار نمیکردم 

خییییییلی زیاد باهاش خوب بودم و درکش میکردم 

اگه بخوام بگم طومار میشه 

چندشب پیش کل پیام های این مدت مونو رفتم از اول خوندم حس کردم عجله داشتن هاش همش به این خاطر بوده که میخواسته هرچه زودتر همه چیو با من تجربه کنه و مقایسه کنه با دوس دخترش که متاسفانه من تو این مقایسه پیروز نشدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم پای زندگیت بمون وحرف اینا که توی دلت را دارن خالی میکنن گوش نده.فعلا روی دختره کار کن.حتما آدر ...

دختره خودش میدونه کامل چه غلطی داره میکنه عزیزم 

اونم خانواده خوبی نداره مامانش مريضه باباشم اصلا خوب نیست کاری بهش نداره دختره خودش تنها پا میشه میره شهرستان میره شهره دیگه اینور اونور اصلا برا خانوادش مهم نیست 

مدهبی بودن یا نبودن مسله این است

منظورتون متوجه نشدم؟! 

عزیزم شوهرته ها دوست پسرت نیس هی فرصت فرصتم نکن گند زدی تو اعصابم اون دختره اوسکل انگار زنشه تو انگا ...

آره منم همچین حسی میکنم 

انگار من اومدم وسط این دوتا 😔

نمیدونم واقعا فاز شوهرم چی بود 

که همون اول اونو نگرفت...... 

دختره خودش میدونه کامل چه غلطی داره میکنه عزیزم اونم خانواده خوبی نداره مامانش مريضه باباشم اصلا خوب ...

برو ازش شکایت کن.اگه خانواده داشت که اینجوری نبود..الان بچه نداری راحت میتونی هر کاری کنی.الان ازاد هستی.پس زرنگ باش عین خودش روباه شو.اولین کار شکایت بندازشون ت‌و دردسر.البته با مدارک اگه مدارک رابطه ج داری که چه بهتر

آره منم همچین حسی میکنم انگار من اومدم وسط این دوتا 😔نمیدونم واقعا فاز شوهرم چی بود که همون اول اون ...

خیلی صبوری اسی، همین بی خیالیت بدترش کرده میدونی با طرفه بعد براش تولدم میگیری؟ از خودش بپرس همون اول میرفتی اونو بگیری در و تخته جورن برا هم. واقعا حیف تو چطور تو عقد نفهمیدی؟ فامیلن؟

۳۰ سالمه تجربه ۱۵سال زندگی مشترک ویک بار خیانت دارممن جات بودم تا حالا زنده نبودممن با یکبار خیانت ک ...

😔😔😔😔

نمیدونم دوسش دارم یا وابسته شم 

تنهایی م بد دردیه 

من ازش جداشم باید دوباره یه عمر دیگه با بی محبتی های دنیای بیرون کنار بیام تنهایی قبل ازدواج با تنهایی بعدش خیلی فرق داره بعدش خیلی دردناک تره چون تو عشق رو تجربه کردی...... 

😔😔😔😔نمیدونم دوسش دارم یا وابسته شم تنهایی م بد دردیه من ازش جداشم باید دوباره یه عمر دیگه با بی ...

اینم که شوهرت بخواد یکی دیگه را بیاری تو زندگی بازم تنهایی این تنهایی به مراتب بدتره

این وابستگیه

دلت برا شوهرت میسوزه .یه دعوای اساسی راه بنداز بگو تو که دلت با اون بود بیخود کردی اومدی سراغ من .با ...

خیلی خیلی خیلی دعوا کردیم حرف زدیم 

حتی یه بار شوهرم دستشو تیغ زد جلوم 

که من طلاق نگیرم 

ولی بازم آدم نشد 

هرمدل حرفی که تو فک کنی بهش زدم کلیییییی براش نامه نوشتم الانم که ازش فاصله گرفتم هیییییچ خیالش نی اصلا متوجه نیست اصلآ 

خیلی صبوری اسی، همین بی خیالیت بدترش کرده میدونی با طرفه بعد براش تولدم میگیری؟ از خودش بپرس همون او ...

چون خنگ بودم همه ش بخاطر مشکلات خانوادگی که داشتم البته اکثر دخترا همچین مشکلاتی دارن ولی خب من چون خیلی زیاد درونگرام برا من بدتر شد 

متاسفانه فووووووق العاده تو عقد وابسته بودم فووووووق العاده انقد که بدون اون آبم نمیتونستم بخورم حرف نبودها بخدا آب تو گلوم گیر می‌کرد چندروز نمیدیدمش 1 هفته مریض میشدم جدی جدی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اولین های زیادی رو باهاش تجربه کردم..... 😔 

دیدم تو عقد چت رو ولی اصلا عقلم نکشید که به اینکارش خیانت میگن انقد که ابله بودم و وابسته 🤦‍♀️😔😔😔