2777
2789

دقیقا چیشو دوست داری؟ چرا برای خودت ارزش قائل نیستی؟ اگه همچین موردی از تو سر زده بود آیا میبخشیدت؟؟ باز یه وقتایی طرف بعد از ده سال میگه واسه هم عادی شده بودیم خیانت کردم ، نه اینکه حتی دوران عقد که شیرین ترین دورانه برای همسرت جذابیت نداشته باشی ؛ در ضمن پیامای عاشقانه برای کم کردن عذاب وجدانشه ؛ دوتا واسه اون میفرسته عذاب وجدان میگیره یکی هم واسه تو میفرسته؛ در نهایت بهت بگم چون نشون دادی که فهمیدی و چندین بار هم بخشیدی اون دیگه ترسی بابت این موضوع نداره

نمیدونی چقدر اون موقع بهم فشار وارد شد 😔بیرون بودم عین چی زجه زدم هرکی رد میشد تسلیت میگفت بهم 😔بچ ...

ببین عزیزم تواین جامعه همه چی سرمازناخالی میشه منتهاتوبایداعتمادبه نفس داشته باشی ذات کثیف هیچوقت پاک نمیشه توهیچ کم وکسری نداری الانم بروباخونوادت درمیون بزارهمه چیوبگووخودتوازاین لجنزاربکش بیرون تادیرنشده طلاق گرفتن خیلی سخته هاخیلی ولی موندن باهمچین آدمی به مراتب سخت تره ۴سال دیگه به خودت میای میبینی دیگه اون آدم سابق نیستی فقط داری نفس میکشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاعزیزم اینجوری که گفتی چارپنج باربهش فرصت دادی به نظرخودت کمه؟دلیل اینکه تاالان کنارش موندی رواصل ...

نه خانوادم نمیدونن هنوز به کسی چیزی نگفتم 

نمیدونم هم از بعد طلاق میترسم 

هم از تنهایی 😔

اولین کسیکه بعد مدتها تو زندگیم بغلم کرد شوهرم بود 

اولین کسیکه باهام خوب حرف زد بهش ارزش داد 

اون بود 

من تو تمام زندگیم فقط 1 سال دوران عقدم رو زندگی کردم 😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقا چیشو دوست داری؟ چرا برای خودت ارزش قائل نیستی؟ اگه همچین موردی از تو سر زده بود آیا میبخشیدت؟؟ ...

نمیدونم حس میکنم 

فقط وابستگیه 😔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین عزیزم تواین جامعه همه چی سرمازناخالی میشه منتهاتوبایداعتمادبه نفس داشته باشی ذات کثیف هیچوقت پا ...

گفتم شاید راهی باشه بتونم زندگی مو نگهش دارم 😔

😔💔

اونم دیگه براش عادی شده هی بره باهاش تو ببخشیش. یه مدت ولش کن برو خونه بابات و جدی باش اگه دیدی باز تکرار کرد جدا شو.ادمهای ایجوری درست نمیشن 

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
گفتم شاید راهی باشه بتونم زندگی مو نگهش دارم 😔

اینکاراش همه نمایشیه همین که نگفتی بخاطراین داره بازی میکنه که آبروشونبری حتی اگه خونوادت بدترین آدمای دنیاهم باشن بازم بهترازاین آدم پلیدن فقط حواست باشه ازش مدرک جمع کن که فردانزنه زیرش مهریتم حتمابگیرکه پشتوانت باشه فقط خواهش میکنم نمون تواین زندگی

اونم دیگه براش عادی شده هی بره باهاش تو ببخشیش. یه مدت ولش کن برو خونه بابات و جدی باش اگه دیدی باز ...

من نمیتونم برم خونه بابام باز برگردم 

اگه برم دیگه برای همیشه میرم...... 

بابام اینا الان درگیر مراسم عروسی داداشم ن 😔

اینکاراش همه نمایشیه همین که نگفتی بخاطراین داره بازی میکنه که آبروشونبری حتی اگه خونوادت بدترین آدم ...

مدرک دارم 

میخواستم وکیل بگیرم 

اومدم اینجا گفتم بگم شاید راهی باشه 😔

من نمیتونم برم خونه بابام باز برگردم اگه برم دیگه برای همیشه میرم...... بابام اینا الان درگیر مراسم ...

دیگه لازم نیست که برگردی بزارعروسی داداشت تموم بشه بعداقدام کن حداقل این خوشی تلخ نشه به دهنشون

الان که توی مرحله‌ی گل و بلبل زندگی هستین داره این بلارو سرت میاره وای به حالت که چند سال بگذره چیکا ...

😔😔💔

دیگه لازم نیست که برگردی بزارعروسی داداشت تموم بشه بعداقدام کن حداقل این خوشی تلخ نشه به دهنشون

😔😔💔

مدرک دارم میخواستم وکیل بگیرم اومدم اینجا گفتم بگم شاید راهی باشه 😔

آخه عزیزم چه راهی .ببین توفرض کن یه آدم معتادبارهاوبارهاترک میکنه آخرشم برمیگرده سرپله ی اولش اینم یه جوراعتیاده ولی این کارم حتماانجام بده آبروی اون دخترم ببربروخونشونوپیداکن خونوادشودرجریان بزارحیثیتشوببرتادیگه هیچ زن ودختری واردبه خودش اجازه نده واردزندگی یه زوج بشه اینابراشون عادی شده مامتاهلابایدهمت کنیم تااین بساط جمع بشه