2777
2789

الان دقیقا چی این آقا رو دوست داری 

تنها چیزی که بهت نداره عشق وتعهد هست 

ازین بالاتر که همه جوره بهت خیانت کرده و می‌کنه 

همش الکیه تهش میخواد جفتتون رو داشته باشه 

یک روز صبرت لبریز میشه تا بچه دارت نکرده مهر اجرا بذار ویروس ازین زندگی 

چجور غرورت قبول می‌کنه 

چجور حالت تهوع نمی‌گیری رابطه جنسی هم داشته دیگه 

برای خودت واخساست ارزش قایل سو 

فقط اونجا که گفتی دوستش داری من موندم چیشو دوست داری واقعا 

هر چی بهت میگه بیس برابر به اون دوست دخترش محبت میکنه  

شوهرت درست بشو نیست و تو هم انگار این موضوع اون طور که گفتی خط قرمزت نیست مگر نه یه بار دو بار چند ب ...

😔💔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامفکر کنم باید یه زمان مقرر کنی برای خودتو توی اون زمان همه ی تلاشت رو بکنی...حتی دعا بخونی و چله ...

اینا رو انجام دادم 

چله که نه ولی سوره و اینا زیاد خوندم 

فقط چله برنداشتم چون فک نمیکنم بتونم بخونم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مشاوره بهت چیا گفته؟؟؟

اون اوایل که رفتم میگفتن تو کاریش نگیر یمدت بهش بیشتر بچسب اونو تو محبتت غرق کن تو همه چیز براش 100 باش من واقعیتش 100 نبودم چون گفتم وسط امتحاناتم بود طی سال هم کلاس شرکت نکرده بودم برا همین مجبور بودم وقت بزارم ولی اینطور نبود که کاری براش نکنم هم پیامک می‌فرستادم براش هم نامه می‌نوشتم میزاشتم تو جیبش یا ظرف غذاش بعدا بخونه خونه رو تمیز نگه می‌داشتم غذاهای خوب درست میکردم براش هفته ایی 2 3 بارم لباس خواب و آرایشم به راه بود ولی تقریبا هرشب 

باهاش رابطه داشتم جشن تولد خوبی هم براش گرفتم ولی خب وقتی فهمیدم بازم تو اون تایم داشته ادامه می‌داده خیلی عصبانی شدم کلا ول کردم 

حرف مشاور اینا بود 

بعد عیدم هرجا مشاوره رفتم یا گفتن جداشو یا گفتن دوتایی باهم برین مشاوره که ما دوتایی هم خواستیم بریم که دیدم بازم شوهرم حاضر نیست راست شو بگه همش دروغ از خودش میبافه منم ولش کردم کردم 

الان دقیقا چی این آقا رو دوست داری تنها چیزی که بهت نداره عشق وتعهد هست ازین بالاتر که همه جوره بهت ...

نمیدونم عزیزم 

کاره دل دیگه امیدوارم هیچوقت اینجور نشی 

منم خودم باورنمیکردم همیشه میگفتم ایناییکه 

شوهراشون اینجورین چجوری میتونن بعدش 

دوسش داشته باشن ولی خب دیدم که میشه 😔

مخصوصا زناییکه شخصیت مهرطلبی داشته باشن 

برا پابند شدن فقط به یه ذره مهربونی نیاز دارن 😔💔

تنها چیزیکه باعث شده من تا الان بمونم همین 

مهربون بودن و زبون باز بودنشه 😔

نمیدونم عزیزم کاره دل دیگه امیدوارم هیچوقت اینجور نشی منم خودم باورنمیکردم همیشه میگفتم ایناییکه شوه ...

کسی که این کارو قبول کنه در حق خودش ظلم کرده 

آخه یعنی چی مردی که تنوع طلبه چرا زن میگیره یکی رو بدبخت کنه بدون ازدواج بره دنبال خلافش 

خانم ها نباید تن به این مورد بدن وقبول کنند چون طرف جری میشه 

این دختره خانوادش از اون بی خیال هاست البته من خیلی شناخت ندارم شاید این مسئله براشون مهم باشه ولی م ...

ببین تو خودت اول به مشاوره مراجعه کن که چرا دلت به کسی که بیماره و بهت ظلم میکنه میسوزه و اینکه اصلا چرا داری دوام میاری درصورتی که میدونی رابطه دارن

نمیدونم عزیزم کاره دل دیگه امیدوارم هیچوقت اینجور نشی منم خودم باورنمیکردم همیشه میگفتم ایناییکه شوه ...

عزیزم دقیقا درکت میکنم و دقیقا شرایط مشابهت و تحربه کردم

من الان ۲سال بعد توام 

فک میکردم یه بچه بیاد درست میشه

اخرم تا احظه اخر رایمانمم با اون دختر حرف میزدم توبارداریم  تا توی هونمونم اورده بودش 

کذشت تا دختره شوهر کرد ولی بازم دیدم گهگاهی بهش پیام میده و حرف میزنن

الان واقعا پشیمونم ک چرا موندم کاش همون موقع میرفتم

الان دارم بهت میگم ۲سال دیگ این دوس داشتنت تبدیل میشه به بی حسی 

دیگ همچیش حتی خرفای خوبش حتی مهربونیس میره رو مخت چون میدونی همینارو ب یکی دیگم میگه

بنظر منی ک نجربه مشابهت دارم میگم جدا شو

منم اگ برمیگشتم عقب صد درصد حدا میشدم زودتر

الانم با یه بچه قصد جدایی دارم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
این دختره خانوادش از اون بی خیال هاست البته من خیلی شناخت ندارم شاید این مسئله براشون مهم باشه ولی م ...

دختر تو چقد منی😂

منم هزار بار گفتم اگ اونو میخای من میرم هیچیم ازت نمیخام 

ولی قبول نمیکرد 

هیچی د کاش میرفتم بعد چندید سال بلاخره سر عقل اومدم بعد ۹سال زندگی کردم فقط دارم ب جدایی فک میکنم

عزیزم دقیقا درکت میکنم و دقیقا شرایط مشابهت و تحربه کردممن الان ۲سال بعد توام فک میکردم یه بچه بیاد ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

الان خیلی دیگه دوسش ندارم واقعا 

واقعا هرماه که میگذره بی حس تر میشم نسبت بهش 

اینو از تو پیام دادن هام متوجه شدم 

دیشب همه شونو مرور کردم 

حق با شماست عزیزم 

وکیل گرفتم برام دعا کن ان شاء الله زودتر حل شه 

دختر تو چقد منی😂منم هزار بار گفتم اگ اونو میخای من میرم هیچیم ازت نمیخام ولی قبول نمیکرد هیچی د کاش ...

😔😔😔😔

خیانت کردن به کنار 

همینکه نمیان تکلیف روشن کنن خیلی بدتره 

همینکه بلاتکلیف میزارنت و اصرااار عجیب دارن 

تا لحظه آخر بازیت بدن خیلی بدتره 

چندین بار بهش گفتم این بلاتکلیفی برام مثل شکنجه ست 

هرچی هست بهم بگو 

ما که دشمن هم نیستیم 

ولی کو گوش شنوا....... 

تصمیم جدایی گرفتم عزیزم 

وکیل گرفتم مهریه مو بزاره اجرا 

بعدش از این طریق بهش فشار بیارم طلاقم بده 

خیلی برام دعا کن دیگه بیشتر از این اذیتم نکنه 

😔😔😔😔خیانت کردن به کنار همینکه نمیان تکلیف روشن کنن خیلی بدتره همینکه بلاتکلیف میزارنت و اصرااار ...

خداروشکر عزیزم

خدایار و نگهدارت در این مسیر ساختن و بهتر کردن زندگیت

توام دعا کن برا من زودتر بتونم خودمو رها کنم 

خداروشکر عزیزمخدایار و نگهدارت در این مسیر ساختن و بهتر کردن زندگیتتوام دعا کن برا من زودتر بتونم خو ...

ان شاء الله عزیزم ان شاء الله 

متاسفانه  بر خورد آروم وبا متانت شما باعث شده توی یه دایره امن قرا بگیره هم اونو داشته باشه هم شما رو من همیشه میگم بای مسائل رو با آرامش حل کرد اما خیانت فرق داره خیانت و اگه بخوای با آرمش حل کنی جواب عکس میده یعنی اینکه طرف احساس میکنه اونقدری که باید حساس نیستی واعتماد به نفس بیشتری  میگره   حداقل برا سیاست هم که باشه یکم قش قرق به پا کنید 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .