2777
2789
زیادی صبوری تو شرایطت تقریبا بودم بهتره به جای فرصت دادن جهنم واقعیو نشون دوتاشون بدی اگه شوهرت دوست ...

تو چیکارکردی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتونم برم خونه بابام باز برگردم اگه برم دیگه برای همیشه میرم...... بابام اینا الان درگیر مراسم ...

خب زندگیت با این شرایط بدتر هم میشه مگه اینکه از خانواده ها مشورت بگیری و ازشون کمک بخوای

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
خب زندگیت با این شرایط بدتر هم میشه مگه اینکه از خانواده ها مشورت بگیری و ازشون کمک بخوای

آخه یه بزرگتر که ریش سفید باشه به قولی حلال مشکلات باشه همه قبولش داشته باشن نداریم نه تو خانواده ما نه اونا.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه یه بزرگتر که ریش سفید باشه به قولی حلال مشکلات باشه همه قبولش داشته باشن نداریم نه تو خانواده ما ...

حتما که نباید ریش سفید باشه کسی که شوهرت ازش حساب ببره

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
آخه یه بزرگتر که ریش سفید باشه به قولی حلال مشکلات باشه همه قبولش داشته باشن نداریم نه تو خانواده ما ...

باور کن این مورد فقط باید خودت حل کنی اینطوری پررو تر میشه یهویی بزار برو بگو دیگه نمیخامت یا من یا اون

دختره هم پیدا کن چرا باید زندگیتو خراب کنع و عین خیالشم نباشه؟؟؟توهم کام اونو تلخ کن

دختررو پیدا کردم به خانوادش گفتم کلی تهدیدش کردم تا از زندگیم گم شد بیرون هنوزم بهش فکر میکنم عصبی م ...

این دختره خانوادش از اون بی خیال هاست 

البته من خیلی شناخت ندارم شاید این مسئله 

براشون مهم باشه ولی من فک میکنم من اون 

فرد سوم رابطه هستم چون شوهرم از اول با این 

دختره بوده بعد میاد منو عقد میکنه دختره رو کنار 

نمیزاره و من همینجوری باهاش ازدواج میکنم 

دلم برا شوهرم میسوزه نمیخوام زندگی شو خراب کنم 

دوس دارم اگه واقعا دلش با همونه برن خوش باشن 

نمیخوام خرابش کنم 😔

کی گفته که کم گذاشتی براش ؟وقتی اول زندگی اینه وای به آخرش

الان بنظر شما چیکارکنم؟! 

جای من باشی چیکارمیکنی؟! 

شوهرت درست بشو نیست و تو هم انگار این موضوع اون طور که گفتی خط قرمزت نیست مگر نه یه بار دو بار چند بار دیگه میخوای خیانت ببینی؟🙄

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
الان بنظر شما چیکارکنم؟! جای من باشی چیکارمیکنی؟!

اگه الان ازم میپرسی با این سن با تجربه ای که خودم دارم میگم جدا شو نمیدونیم آینده چی پیش میاد ممکنه شوهرت خوب بشه ممکنه بدتر هم بشه ولی جوونیتو اعصابتو آرامشتو برای کسی خراب نکن شوهرت ۲۴ سال از خدا عمر گرفته پدرو مادرش باید خوب تربیتش میکردن که نکردن اونوقت شما میخوای عوضش کنی نه عزیز من نمیشه ،اونایی که عوص شدن خودشون خواستن وگرنه هیچ آدمیو نمیتونی تغییر بدی  ،ببخشینا اونا دارن خوش میگدرونن تو داری غصه میخوری زندگی این نیست که ،فداکاری بخشش گدشت عشق وفاداری همه چی دو طرفه ست معنی زندگی مشترک همینه ،باید همدیگرو رشد بدیم باید مکمل هم باشیم الان که بچه نداری تصمیم بگیر وگرنه پای بچه بیاد وسط خیلی سخت میشه

سلام

فکر کنم باید یه زمان مقرر کنی برای خودت

و توی اون زمان همه ی تلاشت رو بکنی...

حتی دعا بخونی و چله بگیری

سوره ی نور رو هر روز بخونی

فکر کنم چند تا ذکر و سوره قبلا دیده بودم برای این موضوع 

در کنارش طبق گفته های یک مشاور خیلی خیلی خوب عمل کنی...

اگر ان شاءالله نتیجه داد که خب خدا رو شکر...

وگرنه حواست به خودت و آینده ات بیشتر باشه.

خدا بزرگه 

امیدوارم همه چی درست بشه برات