2777
2789

قراره انجام بدم خیلی برای دردش استرس دارم

لطفا از تجربه هاتون برای قبل و بعدش بگین:)) 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

عزیزم منم نهفته دارم شما قراره بکشیش یا قراره هم ردیف دندونات بشه و استفاده کنی ازش؟؟

قراره با مینی اسکرو بیارن پایین برام 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟؟ببخش میپرسم هزینش چنده؟؟

۱۷سالمه

هزینه ارتودنسی ۶٠تومن شد هزینه جراحی ۶تومن 

با عکس و...تا۱٠٠تومن پیش میره

اصلا نترس من پیوند استخوان کردم دردش بامسکن رفع شد شمام درد نمیکشی ب اون صورت ک بترسی

ممنون از راهنماییت

بعدش میتونستی حرف بزنی یا چیزی بخوری؟ 

۱۷سالمههزینه ارتودنسی ۶٠تومن شد هزینه جراحی ۶تومن با عکس و...تا۱٠٠تومن پیش میره

یاخدااااا پس ایمپلنت کنم ب نفعمه🥰

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
یاخدااااا پس ایمپلنت کنم ب نفعمه🥰

اره البته بستگی به دندوناتون داره از ۲۹تومن هست تا ۶٠تومن و بالاتر

ممنون از راهنماییتبعدش میتونستی حرف بزنی یا چیزی بخوری؟

اره عزیزم با اون طرفم لقمه کوچولو میخوردم مثل نی نی ها😂حرفم تا دلت بخاد وراجم

اره عزیزم با اون طرفم لقمه کوچولو میخوردم مثل نی نی ها😂حرفم تا دلت بخاد وراجم

💛

اره البته بستگی به دندوناتون داره از ۲۹تومن هست تا ۶٠تومن و بالاتر

من باید فک بالام دوتا ایمپلنت بکنم گفتم اگ هزینش کمه برم نیش و بیارم پایین و یدونه ایمپلنت کنم ولی همون میشه چه بسا هزینش بیشتره جنس دندونامم تعریفی نیست همون ایمپلنت کنم ب نفعمه

💛

البته من این جراحی و نکردم ولی حدس میزنم از پیوند استخوان سخت تر نیست هروقت انجام دادی منو لایک کن تجربه ات بخونم انشالا راحته نترس

البته من این جراحی و نکردم ولی حدس میزنم از پیوند استخوان سخت تر نیست هروقت انجام دادی منو لایک کن ت ...

ممنونم حتما

برام دعا کنید😂

البته من این جراحی و نکردم ولی حدس میزنم از پیوند استخوان سخت تر نیست هروقت انجام دادی منو لایک کن ت ...

سلام عزیزم 

امروز حدودای سه اینا رفتم مطب یه اتاق کامل جدا بود برای جراحی 

کادر اونجا خیلی مهربونپو خونگرم بودن خصوصا خود دکتر و واقعا همین استرسمو کم کرد 

بی حسیو چندبار به اون ناحیه زدن که خدایی دردش خیلی کم بود بعدش دیگه درد حس نکردم اما خب تیغ جراحی و..  رو حس میکردم 

جراحی من اکسپوژر بود که دندون نهفته مو آشکار کردن بعد با چسب یه زنجیر بهش وصل کردن که بیاد پایین و بعد بخیه زدن

برای کسایی که میخوان انجام بدن بهتره قبلش یه مسکن بخورید بعدش گاز استریل تا یه ساعت روی محل جراحی بمونه و بعد برداشتن گاز بستنی بخورید و آنتی بیوتیک و دهان شویه مصرف کنید

روز اول هم یخ و روز دوم کیسه آب گرم روی محل جراحی بزارین

درکل اون لحظه درد خاصی حس نمیکنید ولی بعدش چرا درد داره