2777
2789
عنوان

شما چطوری باهاش کنار اومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 19 پست
بی فایدس خیلی دروغگوعه قسم دروغ میخوره ، هزار تا دروغ میبافه اصلا یه ذات کثیفی داره که نگو

خب حالا اینو امتحان کن...قسمم خورد بی محلی کن بهش

شوهرتم یه جوری براش دلبری کن که همش طرف تو باشه

اونم خوب میکنی دیگه بی محلی کن😕

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

درکت میکنم سخته واقعا ،ولی دیگه کافیه حرص خوردن کلا رابطه ات رو هم بخوای قطع کنی باهاش امکان داره شو ...

شوهرم دیگه چند بار اذیت کردن‌اش رو دید خودش گفت از این به بعد فکر کن مادرشوهرت نیست و همسایته در حد یه همسایه باهاش رفتار کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا اینو امتحان کن...قسمم خورد بی محلی کن بهششوهرتم یه جوری براش دلبری کن که همش طرف تو باشهاونم ...

نه چند بار گفتم بهش حتی مادرم و خواهر شوهرم باهاش حرف زدن عمدا این کارا رو میکنه 

شوهرم دیگه چند بار اذیت کردن‌اش رو دید خودش گفت از این به بعد فکر کن مادرشوهرت نیست و همسایته در حد ...

پس چه بهتر همین که خودش فهمیده یعنی میتونی همه چیز رو هم درستش کنی ،راس میگه والا درحد یه همسایه بیشتر باهاش رفتار نکن ،هرچی ب آدما رو بدی بخدا سوار آدم میشن

همه روزای قشنگ زندگیم رو زهرمارم کرد

کاش مادر شوهر زهر میکرد جاریم کرد من که نمیبخشمش بی محلی میکنم شوهرم با من دعوا میکنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات