2777
2789

بچه ها دکتر خوب نمیشناسید رفتم‌ تو چند تا گروه تلگرامی که راجع به عمل بینی نظر میدن اسم هر دکتری و میارم میبینم ی ناراضی داره🥲

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تو گروه ترمیمی هستم میشه گفت بیشتر دکترای خرابکار تهران میشناسم اسم دکتر مدنظرتون بگید تا ب ...

بینی من استخوانیه دوستام گفتن پیش سامانی برو و چند نفر و میشناختم خوب شدن گفتم پیش این میرم پس الان هر چی میگردم مجازی دلمو میزنه و میگن بده نمی‌دونم به حرف کی گوش بدم 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
اگر سبک طبیعی میخای دکتر اردوان تاج دینی خوبه خیلی باسواده نیمه فانتزی میخای دکتر مجتبی ملکی خوبه شه ...

نیمه فانتزی میخوام عمل کنم اما خیلی نگرانم اسم هر کی و میگم ی چیزی میگه شما فک کنم عمل کردید تو ی تایپک دیدم پست شمارو 

بینی من استخوانیه دوستام گفتن پیش سامانی برو و چند نفر و میشناختم خوب شدن گفتم پیش این میرم پس الان ...

شهیاد سامانی🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤

ببین اون خرابکار ترین دکتره تو گروه ترمیمی که هستم چند نفر بدجور شاکین ازش 

بعضی عکساش نمونه دکتر خارجن عکس یه آقایی پست کرده بود از پیج دکتر عرب دزدیده بود 

روزانه بالا ۱۰ عمل انجام میده یکی از یکی افتضاح تر 

شهیاد سامانی🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤ببین اون خرابکار ترین دکتره تو گروه ترمیمی که هستم چند نفر بدجور شاکین ...

یا حسین دوتا از دوستام چند روز دیگه نوبت عمل دارن پیشش 

من فقط دنبال ی دکترم کارش خیلی تمیز باشه و حالا ی اخلاق داشته باشه بتونم بگم فلان شکل عمل کن دماغمو

نیمه فانتزی میخوام عمل کنم اما خیلی نگرانم اسم هر کی و میگم ی چیزی میگه شما فک کنم عمل کردید تو ی تا ...

بعله من ۷ سال پیش با یکی از دکترای معروف اهواز عمل کردم قشنگ تر زد تو بینیم 

دنبال ترمیمم

هر دکتری بهت معرفی کردن حسابی مطب گردی کن این دکترا خیلی زرنگ شدن نمونه خوب بد تو روز های جدا میذارن بقیه نبینن منصرف بشن 

شهیاد سامانی🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤ببین اون خرابکار ترین دکتره تو گروه ترمیمی که هستم چند نفر بدجور شاکین ...

عزیزم الان این کسایی که معرفی کردی بهترینن؟ دکتر دیگه ای و نمیشناسی؟

یا حسین دوتا از دوستام چند روز دیگه نوبت عمل دارن پیشش من فقط دنبال ی دکترم کارش خیلی تمیز باشه و حا ...

اصلا اصلا شهیاد سامانی پیشنهاد نمیکنم خیلی ریسکیه نمونه های واقعا بد دیدمااا مخصوص تنفس میزنه میترکونه نگا به پیجش نکن همه فالوراش با تبلیغ به بلاگرا اومده بالا یا فک کنی انقد مهربونه، بعد عمل بینیت خراب شه دیگه کاری باهات نداره اگرم خوب شد سریع پست میکنه 

بعله من ۷ سال پیش با یکی از دکترای معروف اهواز عمل کردم قشنگ تر زد تو بینیم دنبال ترمیممهر دکتری بهت ...

اره داداش منم بینیش داغون شده گفت بعد اینکه شکایت کردم فهمیدم تقریبا آخر هفته ها ناراضیا میان شنبه و یکشنبه راضیا همه دکتراام همینجورین کار همشونه 

میشه لینک گروه تلگرامی رو بفرستی

https://t.me/+TkRLOS91WE83OTZk

عزیزم الان این کسایی که معرفی کردی بهترینن؟ دکتر دیگه ای و نمیشناسی؟

من خیلی دکتر میشناسم ببین من نمیگم عالی بدون نقص چون تمام دکترا ناراضی دارن باید بگردی ببینی کدوم کم ریسک تره .اینایی که الان تو ذهنم بود خرابکاری ندیدم مهرداد نادریان تو لیستتون بذارید مطب گردی کنید 

مصلا من عمل اول بودم دکتر مجتبی ملکی احتمالا عمل میکردم دکتر با سابقه با تجربه ای هست نمونه هاش دوست دارم 

باید مطب گردی کرد دیگه