2777
2789
عنوان

جراحی بینی تهران لطفا میدونید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4707 بازدید | 63 پست
اره داداش منم بینیش داغون شده گفت بعد اینکه شکایت کردم فهمیدم تقریبا آخر هفته ها ناراضیا میان شنبه و ...

اره دیگه بدون نوبت برو بگرد

بعضی از دکترا میبینی فالور کم دارن اما کارشون واقعا خوبه با سابقه خوب هستن چون وقت ندارن تو مجازی نیستن 

راستی دکتر میعاد موسوی تو لیست قرار بدین اونم دکترت صادقیه نتونه میگم عمل نمیکنم 

یه دکتر دیگه هم هست علی شهرستانی مطب تو اسلامشهر پاسداران هست سبکش کلا فانتزی نیمه فانتزی هست پیج نداره ولی بری مطبش بالا ۴۰ ۵۰ تا نمونه میبینی چند وقت پیش یه خانومی باهاش ترمیم کرد ۴۶ تومن خیلی زیبا شد بینیش 

مطب اسلامشهرش قیمت کمتره😉

اره دیگه بدون نوبت برو بگردبعضی از دکترا میبینی فالور کم دارن اما کارشون واقعا خوبه با سابقه خوب هست ...

مرسی عزیزممم دکتر یعقوبلو رو میشناسی ؟اینستا کاراش خیلی خوبه من دماغم استخوانیه به نظرم کارش خیلی آسونه فک کنم بیشتر دوست دارم تنفس خوبی داشته باشم  

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم از بين هفت هشت تا انتخابم ديگه فقط بين مهدوي و محي موندم ، نمونه كاراشون كه فوق العاده بود و ...

محی ام تعریفشو شنیدم الان خودم نظرم روی یعقوبلو هست پیام دادم بهش پیج محی داری؟ اگه داری میدی

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
محی ام تعریفشو شنیدم الان خودم نظرم روی یعقوبلو هست پیام دادم بهش پیج محی داری؟ اگه داری میدی

)dr.babakmohi.ent(

اينه پيجش ، يعقوبلو هم جز گزينه هام بود ولي ناراضي زياد داشت واسه همين پشيمون شدم البته تو همين سايت از محي هم چندتا ناراضي ديدم ولي خب دو تا از دوستام پيشش عمل داشتن عالي شده 

)dr.babakmohi.ent(اينه پيجش ، يعقوبلو هم جز گزينه هام بود ولي ناراضي زياد داشت واسه همين پشيمون شدم ...

یعقوبلو دیگه چرا ناراضی دیگه پدرم دراومد انقد گشتم چرا همه ناراضی دارن😭

یعقوبلو دیگه چرا ناراضی دیگه پدرم دراومد انقد گشتم چرا همه ناراضی دارن😭

من خودمم انقدرررر گشتم ديگه فهميدم امكان نداره از يه دكتر حتي بهترينشون همه راضيه راضي باشن ، تهش باز همشون ناراضيو دارن ، واسه همين ديگه فقط به نمونه كار اكتفا ميكنم🤦🏻‍♀️

الانم بين دوتا انتخابم موندم

من خودمم انقدرررر گشتم ديگه فهميدم امكان نداره از يه دكتر حتي بهترينشون همه راضيه راضي باشن ، تهش با ...

یعقوبلو هم جزو انتخابت هست؟

من بهش پیام دادم حالا ایرادای دماغمو گفتم ببینم چقدر میگه

یعقوبلو هم جزو انتخابت هست؟من بهش پیام دادم حالا ایرادای دماغمو گفتم ببینم چقدر میگه

من ديگه اخر امروز پيش همين محي وقت مشاوره گرفتم براي پنجشنبه ، قيمتش هم گفت از ٤٥ تا ٥٠

برم ببينم چي ميگه حالا و اصلا چجوريه

شهیاد سامانی🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤ببین اون خرابکار ترین دکتره تو گروه ترمیمی که هستم چند نفر بدجور شاکین ...

سلام عزیزم ،میگم شما که تو‌ گروه ترمیمی‌ ها هستی نظرات راجع به دکتر مهدی محمودی و میعاد موسوی‌ چطوریاس؟

عزیزم من تو گروه ترمیمی هستم میشه گفت بیشتر دکترای خرابکار تهران میشناسم اسم دکتر مدنظرتون بگید تا ب ...

دوست عزیز منم بدجور دنبال ترمیم هستم

اگه دکتر خوبی پیدا کردی حتما بهم بگو