2777
2789
عنوان

جراحی بینی تهران لطفا میدونید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3840 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ممکنه مثلا بینیت دراز باشه اون دکتر ترمیمی نتونه درازی تو برطرف کنه اگر سبک طبیعی میخای اردواج ت ...

باورت نمیشه بیش تر از ۵ سال دارم دنبال دکتر ترمیم میگردم پیدا نمیکنم

هم بینی ام درازه

هم انحراف شدید داره

هم قوز داره

هم نمیتونم نفس بکشم........

باورت نمیشه بیش تر از ۵ سال دارم دنبال دکتر ترمیم میگردم پیدا نمیکنمهم بینی ام درازههم انحراف شدید د ...

اگر درازه اردوان تاج دینی فعلا حذف کن 

حسین تقوی برو اون خییلی تجربه تو ترمیم بینی مثل شما داره سبکش طبیعیه 

مطبگردی کن از نزدیک ببین 

عزیزم حسین تقوی کم ریسکه و برنده معروفهولی نمیگم صد درصد برو نوبت عمل بزن خودت برو مطبش نمونه هارو ا ...

یه کلینیک تویی کرج هست ولی هزینه اش زیاده ولی یه تیم تو اتاق عمل هستند یعنی یه نفر عمل نمیکنه یه تیم بالایی سرت هستند از ۱۰۰ میلیون هزینه هاش شروع میشه

یه کلینیک تویی کرج هست ولی هزینه اش زیاده ولی یه تیم تو اتاق عمل هستند یعنی یه نفر عمل نمیکنه یه تیم ...

من تقریبا همه رو می‌شناسم

فرید عطایی تا حالا ترمیم ندیدم نمیشناسم 

تو کرج ک میگی تیم ن شاید منظورت هلدینگ علی اکبریه اونم ناراضی دیدم ولی نتیجه ترمیم خوب ندیدم

تو کرج کیو تایید میکنی؟

تو کرجرهیچی کیو 

عزیزم بینی ت وقتی ترمیم نیاز داره بفکر این نباشه دکترت حتما تو محله ت باشه 

من تو گروه ترمیمی میدیدم طرف از کانادا میاد تهران 

پیش چند تا دکتر با تجربه مشاوره میشه میره ببینه کی میتونه عملش کنه 

ار مشهد اهواز کرمان شیراز و.... میان تهران 

تو ک نزدیکی یه سر برو ببین کی مناسبته