2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

15021 بازدید | 142 پست

....چه پارامترايي داره آيا؟اصلا براي زيباتر شدن بايد چيكارا كرد؟😁🤔

قراره از امروز باهم پيش بريم هركي هرمتودي چه آرايشي چه مراقبت از پوست و مو چه تيپ و نوع لباس و هرچي ديگه بلده بياد اينجا و به هم ياد بديم😍

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکاااااااری کنم لباس از طلا هم بپوشم خوشگل نمی شم آدم زشت هرکاری کنه همینه😔

وااااا

این چه حرفیه

شما بهتره بیشتر رو اعتماد به نفست کار کنی بعد رو ظاهرت

اینجوری زودتر به نتیجه خیلی خوب میرسی

من هرکاااااااری کنم لباس از طلا هم بپوشم خوشگل نمی شم آدم زشت هرکاری کنه همینه😔

چه اعتماد به نفسی داری تو

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

ولی حالا میگم شما استفاده کنین 😀

آرایش ملیح و دخترانه 

لباسا تونو ست کنین 

به پوستتون برسین 

به عنوان یه خانم با کلاس تو یه رشته ای درسی ورزشی چیزی حرفی برای گفتن داشته باشید

اطلاعات عمومی بالا

دایره لغاتتون گسترده 

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم
بچه ها بعضيا ابروهاشون خيلي قشنگه من دلم ميخواد ابروهامو پهن كنم يه مدته نازك تر از قبل شده😞

برشون ندار! من 1ساله فقط اونا که خیلی از ابروم پرتن برمیدارم. البته بیس ابروهام شلوغ و درهم نبود از اول.

بچه ها بعضيا ابروهاشون خيلي قشنگه من دلم ميخواد ابروهامو پهن كنم يه مدته نازك تر از قبل شده😞

روغن مورد 

من استفاده نکردم ولی یه خانومی اینجا گفت دو هفته بزنی موکت میشه

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم
برشون ندار! من 1ساله فقط اونا که خیلی از ابروم پرتن برمیدارم. البته بیس ابروهام شلوغ و درهم نبود از ...

آره همين كارو ميكنم ديگه بهش دست نميزنم

روغن مورد  من استفاده نکردم ولی یه خانومی اینجا گفت دو هفته بزنی موکت میشه

اه جدي ميگي مننونم دارم تو خونه مرسي كه گفتي😍