2777
2789
عنوان

يه خانم شيك خوشگل باكلاس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15032 بازدید | 142 پست
براي رويش مجدد و جلوگيري از ريزش

موهای همسرم کم پشت شده بنظرت با این روغن نتیجه میگیره؟برای همیشه؟یا یه مدت کوتاه؟

از کجا میشه تهیه کرد؟

تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑
 میگم نتیجش قابل رویته یعنی کسی بهت گفته پوستت روشن شده؟؟

وای شک نکن.ساسکین بهترین مارکه.برا کشور فرانسه س.من خواهرم گرفته بود واقعا اینقدر پوستش شفاف شده بود باورم‌نمیشد فقط همینو میزد.منم گرفتم.من پوستم‌روشنه منتها مدتی کدر شده بود و جای جوش داشت.الان نسبت به اونموقم تاثیرش عالی بوده.

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببين تو براي شروع اين كارو كن روغن نارگيل و زيتون و كرچك روبگير و باهم تركيب كن بعد اگه روغن آملا از ...

عزیز برا ریشه موی سر هم نتیجه دیدی؟من مدتی انواع روغنارو زدم منتها فقط موقت ج دادن.بی حدوحساب نااحتم بزا موهام.کلی موهام‌ریخت نمیدونم جبران میشه یا نه.نصف زیباییم رف😓😓

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
وای شک نکن.ساسکین بهترین مارکه.برا کشور فرانسه س.من خواهرم گرفته بود واقعا اینقدر پوستش شفاف شده بود ...

سرم بود يا كرم؟

قيمتش چقدر بود؟

الان يه مدلش رو  ديدم گليسيرين داشت تو تركيباتش اخه اون ميگن پوست رو تيره ميكنه كه